οφέλη μουριές για το δέρμα, μαλλιά και υγεία

» » οφέλη μουριές για το δέρμα, μαλλιά και υγεία

Οφέλη μουριές για το δέρμα, μαλλιά και υγεία

οφέλη μουριές για το δέρμα, μαλλιά και υγείαΜούρα είναι νόστιμα και θρεπτικά μούρα που απολαμβάνονται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μουριές παράγονται από Morus Alba δέντρο. Είναι ένα φυσικά γλυκό φρούτο που μοιάζει αρκετά με το blackberry και γεύσεις όπως το γκρέιπφρουτ.

Μουριά που φυτρώνει στα δέντρα και καλλιεργείται στις θερμές περιοχές της Ασίας, της Αφρικής και της Αμερικής.

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες μουριές που περιλαμβάνουν κόκκινο, μαύρο και μπλε εκδόσεις του καρπού. Φρούτα μουριών είναι συνήθως τρώγονται σε ξηρά μορφή. Είναι ένα ευπροσάρμοστο φρούτο και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε διάφορες συνταγές.

Τα φύλλα των δέντρων μουριών περιέχει θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται ως τροφή για τους μεταξοσκώληκες, και μεγαλώνει σε τσαμπιά που ονομάζεται "Πυρηνοκάρπων". Χρησιμοποιείται επίσης για διαφορετικές θεραπευτικές του ιδιότητες, όπως η θεραπεία της τριχόπτωσης, ως αντιφλεγμονώδες και ως αντι-βιοτική.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για Μουριά οφέλη:

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα μουριών από επίσημη ιστοσελίδα

Θρεπτική αξία:

 • Μουριά είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος των θρεπτικών ουσιών και είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης. 3 ουγγιές των μουριών, έχει 9 γραμμάρια πρωτεΐνης.
 • Μουριά είναι μια τεράστια πηγή σιδήρου, ασβεστίου, βιταμίνης Α, C, E και K, φυλλικό οξύ, θειαμίνη, πυριδοξίνη, νιασίνη και ινών.
 • Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στην μουριά επισκευές ελεύθερες ρίζες. Resveratrol, ένα αντιοξειδωτικό, βρίσκεται άφθονο στις μουριές. Βοηθά να προωθήσει την υγεία της καρδιάς και τη γενική ζωτικότητα.
 • Μουριά είναι επίσης πλούσια polynutrients όπως ανθοκυάνη, φλαβονοειδή, λουτεΐνη, zea-xanthin, Β καροτίνη και ένα καροτίνη.

Φρούτα μουριών οφέλη για την υγεία:

Μουριά θεωρείται μια σημαντική θεραπεία σε κινέζικα φάρμακα.  Τα οφέλη υγείας των μουριών μπορεί να προέλθει από το χυμό του που είναι γεμάτη από βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

 • Η πλούσια ανθοκυάνη που βρίσκεται ο καρπός έχει θεραπευτικές ιδιότητες για ορισμένες ασθένειες και χρησιμοποιείται επίσης ως φυσική τροφή ΒΑΦΗ.
 • Μουριές, είναι μια καλή πηγή της ρεσβερατρόλης, ένα ισχυρό phytonutrient οι ερευνητές πιστεύουν ότι στην πρόληψη του καρκίνου. Περιέχει υψηλό επίπεδο των αντιοξειδωτικών που εμποδίζει την ανάπτυξη των κυττάρων του κατάκοιτος και αύξησης του καρκίνου.
 • Μουριές, είναι γνωστό ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και είναι ευεργετική ως ένα αντι-φλεγμονώδη που βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και να σας κάνει λιγότερο ευάλωτες σε θρόμβους αίματος και εγκεφαλικά επεισόδια. Χυμό μούρων μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει ορισμένα από τα συμπτώματα, αν πάσχετε από αναιμία. Εκτός από όλα, αυτοί βοηθούν να αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις.
 • Στην κινεζική ιατρική, μουριές θεωρούνται ως τονωτικό αίματος. Θα καθαρίσει το αίμα, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και βοηθά στην ενίσχυση του ολόκληρου του συστήματος. Εμπλουτίζει το αίμα της διαδικασίας ενώ το κατευναστικό και ηρεμεί τα νεύρα. Επίσης βοηθά στην προώθηση του μεταβολισμού του αλκοόλ.
 • Μουριές σημειώνονται να ενισχύσει τα νεφρά και να καθαρίσει το συκώτι.
 • Μουριά έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και φλαβονοειδή που καθιστά ένα φυσικό ανοσοποιητικό αναμνηστικό και αποτρέπει, γρίπη, βήχα και το κρύο και άλλες ασθένειες. Μουριά βοηθά επίσης με το πρόβλημα της γαστρίτιδας και της χρόνιας ηπατίτιδας.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα μουριών από επίσημη ιστοσελίδα
Οφέλη για την υγεία ένα άλλο μουριές

 • Χυμό μούρων είναι εξαιρετικά επωφελής για μετεγχειρητικού ασθενείς. Επιταχύνει την επούλωση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζει την έναρξη της λοίμωξης. Χρησιμοποιείται συχνά για την επιτάχυνση της ανάκαμψης μετά τη γέννηση και χρησιμοποιείται ως μια φλεγμονώδη λύση μετά από χειρουργική επέμβαση.
 • Μούρα περιέχουν ενώσεις που υποστηρίζουν την ισορροπημένη ζάχαρη και έλεγχος σακχάρου στο αίμα στους διαβητικούς ασθενείς. Φλαβονοειδών που υπάρχουν στο μουριές αποτρέπει την άνοδο και την πτώση του επιπέδου του σακχάρου σε ασθενείς. Έτσι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την πρόληψη επιπλοκών σε διαβητικούς ασθενείς λόγω επίπεδο ακίδα ζάχαρης.
 • Τρώει μούρα αποδεικνύει ευεργετική για την υγεία της καρδιάς. Ενισχύει το νευρικό σύστημα και μειώνει την κακή χοληστερόλη, εμποδίζοντας έτσι την απόφραξη στη ροή του αίματος. Έτσι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων.
 • Τρώει Μουριά σε τακτική βάση, θα κρατήσει το επίπεδο της χοληστερόλης εντός ορίων.
 • Τακτική κατανάλωση Μουριά βελτιώνει το πεπτικό σύστημα, η βελτίωση του βαθμού της όρεξης.
 • Μουριά μπορεί ισορροπία εσωτερική έκκριση και να ενισχύσει την ασυλία. Προωθεί την παραγωγή σωστή υγρών του σώματος. Βοηθά επίσης τους ανθρώπους που υποφέρουν από αφυδάτωση. Άτομα που πάσχουν από ανεπάρκεια των υγρών του σώματος πρέπει να λαμβάνουν δέκα χιλιοστόγραμμα Μουριά καθημερινά.
 • Επίσης προωθεί την παραγωγή της μελανίνης στα μαλλιά και βοηθά να διατηρήσει το φυσικό χρώμα των μαλλιών. Άτομα με γκρίζα μαλλιά μπορούν επίσης να επωφεληθούν με τακτική πρόσληψη των μουριών. Χυμό μούρων εφαρμόζεται άμεσα στα μαλλιά μπορεί να αναβιώσει τις ρίζες των μαλλιών και να τονωθεί η ανάπτυξη των υγιή μαλλιά και πάλι.
 • Πίνοντας ένα ποτήρι χυμό μούρων επίσης βελτιώνει την όραση. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη A, η οποία ενισχύει τα μάτια τα μάτια μας και να ανακουφίζει από την κούραση των ματιών, που είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ξοδεύουν ώρες στον υπολογιστή. Επίσης προστατεύει τα μάτια από τις ελεύθερες ρίζες που είναι η αιτία της μάτι όραση απώλεια και του αμφιβληστροειδούς εκφυλισμό.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα μουριών από επίσημη ιστοσελίδα

Μουριά: Δέρμα οφέλη

Οφέλη μουριές για δέρμα είναι:

 • Μουριές, όπως άλλα μούρα, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που είναι γνωστή ως αποτελεσματική αντι-γήρανσης πράκτορες.
 • Έχει ιδιότητες που βοηθούν στην εκκαθάριση από σκοτεινές κηλίδες και άλλες ατέλειες στο δέρμα του προσώπου.
 • Η διαδικασία της σύνθεσης της μελανίνης ρυθμίζεται αποτελεσματικά, επιτρέποντάς σας να πάρει το διαυγές και λαμπερό δέρμα που έχετε πάντα ήθελε. Εμπειρογνώμονες συστήνουν τρώνε τον καρπό ή πόσιμου Μουριά τσάι και χυμό για να ανανεωθείτε το δέρμα σας.
 • Τα φύλλα του δέντρου της μπορεί να μείνει σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό για 30 λεπτά ή έτσι για τη θεραπεία προβλημάτων του δέρματος καθώς και κρυολογήματα, πόνο στο λαιμό, πυρετός, κλπ.
 • Φύλλα μουριάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία εξαιρετικά ξηρό δέρμα διαβροχή τους σε καρύδας ή ελαιόλαδο, για λίγες μέρες και εφαρμόζοντας το πετρέλαιο στο δέρμα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λοσιόν για τη θεραπεία του δέρματος που είναι ξηρό και επιρρεπείς σε ερεθισμό.
 • Μπορείτε να βρείτε, επίσης, άλατα μπάνιου και σαπούνια από μουριά, να κάνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Τα φύλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάουνες και τα ζεστά λουτρά για να βοηθήσει να ανοίξει τους πόρους σας, καθώς και αποτοξινώσει το σώμα σας. Ο ατμός που περιέχει φύλλα μουριάς εγχύεται επιτρέπει στο σώμα σας να ιδρώνουν και ρυθμίζει το μεταβολισμό του σώματος σας καθώς και.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα μουριών από επίσημη ιστοσελίδα

Μουριά: Μαλλιά οφέλη

Οφέλη μουριές για μαλλιά είναι:

 • Μούρα έχουν ιδιότητες που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας πιο υγιεινό. Είναι γνωστό ότι αυτό το μούρο προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών, εμποδίζοντας έτσι την απώλεια μαλλιών. Είναι ιδιαίτερα καλό για τους ασθενείς με καρκίνο που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, όπως θύλακες των τριχών είναι αναζωογονημένοι από την ουσία που εξάγεται από τον καρπό.
 • Εάν πάσχετε από απώλεια μαλλιών, μουριά αποσπάσματα είναι μια ασφαλής και φυσική εναλλακτική λύση για να πάρει χημικά ή χειρουργικές θεραπείες. Μπορείτε να εφαρμόσετε το χυμό επάνω τα μαλλιά σας να προωθήσουν την ανάπτυξη.
 • Την παραγωγή της μελανίνης στα μαλλιά σας ενισχύεται από μουριές. Αυτό επιτρέπει σε σας για να διατηρήσει το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Αυτό είναι μεγάλη είδηση, ειδικά για τους ανθρώπους που πάσχουν από πρόωρη γκριζάρισμα των μαλλιών. Πίνοντας χυμό μούρων τακτικά μπορεί να σας ωφελήσει εάν επιθυμείτε να έχετε υγιή μαλλιά, κατά πόσον το γκριζάρισμα ή όχι.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα μουριών από επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε μούρα:

Ώριμα λευκά και κόκκινα μούρα μπορεί να βρεθεί κατά τη διάρκεια αργότερα μέρος της άνοιξης ή κατά τα πρώτα στάδια της θερινής περιόδου. Μαύρα μούρα ωριμάζουν μόνο στο τέλος του καλοκαιριού. Μόλις τα μούρα είναι ώριμες, είναι καλύτερο να συγκομιδή τους, όπως είναι γνωστό ότι θα εκκόλαψής τους γρήγορα. Εάν αγοράζετε τους από ένα κατάστημα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι Παχουλές και έχουν ένα πλούσιο χρώμα. Εκτός αν παίρνετε λευκό μουριές, το κάνουν ένα σημείο για να αποφύγετε τα μούρα που είναι ωχρή στο χρώμα, δεδομένου ότι αυτό δείχνει ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμη.

Εάν έχετε ένα δέντρο μουριά, δεν είναι ένα δύσκολο έργο να συγκομίσουν τους καρπούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα tarp για να καλύψει το έδαφος κάτω από τα κλαδιά και ανακινήστε τους να κάνει τα μούρα να αφορήσει το tarp. Αν έρθει η ώρα για τα φρούτα να ωριμάσουν, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε αναπληρωτή ημέρες.

Αφού έχετε συλλέξει τα μούρα, τα βάζουμε σε καλάθια. Θυμηθείτε να μην κάνετε τα καλάθια είναι πολύ πλήρης, όπως αυτές στο κάτω μέρος θα πάρετε συνθλίβονται, καταστροφή τους. Το επόμενο βήμα είναι να τις αποθηκεύσετε στα εμπορευματοκιβώτια που είναι αεροστεγές. Μπορείτε να πλύνετε τα μούρα πριν από την αποθήκευση τους ή να πλύνετε πριν τους χρησιμοποιήσετε.

Τα φρούτα αυτά μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο σας για περίπου 3 ημέρες. Αν το πάγωμα τους μετά τη συγκομιδή είναι καλύτερο για σας, μπορείτε να πλύνετε και στεγνώστε τα απαλά με χαϊδεύει τους με ένα μαλακό πανί ή ιστού και τους αποθηκεύστε σε μια σφραγισμένη τσάντα. Μπορείτε να αφήσετε τα μούρα στον ψυκτήρα σας για περίπου 3 μήνες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα μουριών από επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μούρα:

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μουριές και τα φύλλα τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το τσάι και άλλα ποτά. Εκτός από αυτό, κάνουν μεγάλη γεμίσεις για πίτες, καθώς και ένα ευρύ φάσμα των νόστιμα επιδόρπια. Όλα τα μούρα που υπάρχουν, μουριές έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, που τους καθιστά υγιή δεν έχει σημασία πώς να προετοιμάσετε τα τους. Μουριά smoothies πλούσιο γεύση. Μπορείτε να προσθέσετε τους στην καθημερινή διατροφή σας για να βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα χοληστερόλης σας μείνει σταθερή. Επίσης, θα διασφαλίσει ότι το σώμα σας παίρνει όλα τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά που απαιτείται για να παραμείνουν υγιείς και ισχυρές.

Τρώει μούρα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη πολλών ασθενειών που επηρεάζουν ήπαρ, νεφρά καθώς και πνεύμονες. Εμπειρογνώμονες συνιστούμε πίνοντας ένα ποτήρι χυμό φρέσκο Μουριά σε καθημερινή βάση να αποτοξινώσει το σώμα σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μούρο στη διατροφή σας. Τα φρούτα και τα φύλλα έχουν ευεργετικές ιδιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση της συνολικής υγείας.

Αν ψάχνετε για ένα φυσικό τρόπο για να καθαρίσει το σώμα σας, να πάρει λαμπερό δέρμα και ισχυρά, υγιή μαλλιά, μούρα είναι η καλύτερη επιλογή. Κάθε μέρος του σώματός σας επωφελείται από αυτού του καταπληκτικού μούρων, έτσι είναι σίγουρα ένα πρέπει να το προσθέσετε στη διατροφή σας!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα μουριών από επίσημη ιστοσελίδα