д-р Оз и Малина кетон за загуба на тегло

» » д-р Оз и Малина кетон за загуба на тегло

Когато хирург, автор и водещ на На д -р Оз Покажи Мехмет Оз говори, диета Общността слуша. Така че когато д-р Оз сегмент понеделник за хранителна добавка Малина кетон, той ни оставил искат да знаят повече за това, което е, какво прави той — и дали е безопасно.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus
д-р Оз и Малина кетон за загуба на теглоВ шоуто д-р Оз изтъквани борсата Малина кетон добавки като чудо мазнини горелка в бутилка. По-конкретно кетон добавки са концентрирани дози на химикала в малини, което причинява си различни аромата.

Веществото е бил одобрен от FDA като обикновено безопасни от 1965, но кетони изпитват скока в популярността благодарение на няколко скорошни проучвания, анализ на способността им за изгаряне на складираните мазнини.

Изследвания в мишките и хората са потвърдили изцяло естествено допълнение мазнините правомощия, въпреки че много експерти считат данните като предварителен и предполагат, че хората, които искат да губят тегло трябва да се придържаме към добър ole диета и упражнения.

На Д -р Озтегло загуба експерт Лиза Лин обясни как продуктът е помогнал на много от нейните клиенти пробият отслабване плата, когато се използва във връзка със здравословна диета и физически упражнения. Тя препоръчва като 100 или 200 мг добавки от кетон със закуска и обяд всеки ден, което казва тя е химически еквивалент на около 90 паунда на пресни малини.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus
С кетон тялото ви метаболитно ще отидат в посоката, която искате да отидете в, д-р Оз каза в шоуто. Аз съм с надеждата това ще получите през гърбица за загуба на тегло, и да го използвате за тази цел, не като чудо хапче.

Все пак не всеки е толкова борда с Малинов кетон като д-р Oz. диети в преглед фармацевт, д-р Сара г. Кан казва кетони работи чрез регулиране на тялото освобождаването на норепинефрин, което води до температурата на тялото Спайк и увеличението в метаболизма. Въпреки това тя предупреждава, не може да бъде безопасно за хората с определени условия здраве.

д-р Оз и Малина кетон за загуба на тегло

Аз не бих препоръчал този продукт за диабетици без да говорите с лекаря си поради риска от колебания на кръвната захар, казва тя. Хората, които имат сърдечни проблеми или високо кръвно налягане също не би добри кандидати за Малина кетони защото норепинефрин могат да имат ефект върху кръвното налягане и сърдечната честота.

Това също може да има ефект върху хората, които имат хронична обструктивна белодробна болест или астма условия и може да влоши техните условия.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus

Д-р Оз препоръчва Малина кетон за загуба на тегло

Какво е Малина кетон?

Малина кетон е ароматен компонент в малини и други плодове. Тя може да се произвежда по синтетичен път в лаборатория.

Защо е Малина кетон насочена за загуба на тегло?

Учените преди това бе показано, че остър съединения с подобен химически структури, като капсаицин и синефрин, имал липолитични дейност — причинява мазнини разбивка-при плъхове, хранени с високо съдържание на мазнини диета и в ин витро мастните клетки.

Какво направи учените в лабораторията?

В един експеримент да тествате ефекта на затлъстяване, на мишки са били хранени диета плюс Малина кетон за около 10 седмици. Други са извършвани опити ин витро (в епруветки, петрита, и т.н.).

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus
Какво научи учени за мастните клетки?

Изследователите отбележи, че в сравнение с контролите, Малина кетон намалява количеството на мазнините в черния дроб и висцерална мастна (мастна тъкан) тъканите на мишки. Той също значително увеличава норадреналин индуцирана липолизата (разграждането на мазнините) в някои плъхове мастните клетки.

Изследователи също изпитват ин витро мастните клетки с Малинов кетон и е установено, че те показаха по-голямо доказателство за разбивка в сравнение с контролите.

Какво учените Научете повече за връзката между Малина кетон и адипонектин?

Адипонектин е протеин, използван от тялото да регулира обмяната на веществата. По-високи нива са свързани с по-малко мастните депа. Учените учи на последиците от Малина кетони в ин витро мастните клетки и наблюдава по-висока секрецията на адипонектин в сравнение с контролите.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus
д-р Оз и Малина кетон за загуба на тегло