къде да купя Acai Бери?

» » къде да купя Acai Бери?

Къде да купя Acai Бери?

Искате ли да знаете къде да купя acai Бери? Едно място да търсите за него е в местния здравословни храни или хранителни магазина. За съжаление повечето места все още не са acai. Друга възможност е да купя acai онлайн. Пресни замразени acai Бери пюре е достъпна онлайн от за около $60 за малко под 100 унции на Бери.

Този Sambazon продукт е направен от 100 % чист неподсладено органични acai плодове. Acai замразени пюре пакети запазват тяхното качество във фризера за до 5 години от датата на производство без да губят хранителна стойност или вкус, като те се съхраняват замразени до нула градуса.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение

Къде да купя Acai Бери добавки?

къде да купя Acai Бери?Сред другите добавки acai Бери намерихме надежден отслабване магазин който продава 100 % чист изсушен acai Бери капсули, перфектно Acai капсули, за около $35 за бутилка от 120 капсули.

Препоръчват се две до осем капсули на ден. Някои от хранителните факти за acai Бери според цитирани от компанията:

  • Acai е 10 до 30 пъти в антоцианини на червено вино
  • Резултат ORAC за 100 грама замразява сушени Acai прах е над 50 000.
  • 74 % от мазнината в Бери, идващи от здрави ненаситени мазнини като омега 3, Омега 6 и Омега 9
  • 19 различни аминокиселини са били идентифицирани в Acai.
Acai сок е друг начин да купя acai Бери. Acai сок става все по-достъпни в здравословни храни и хранителни магазини, но най-сигурният начин да я закупите продължава да бъде онлайн.

Внимавайте обаче, защото много acai сокове съдържат захар, сироп от царевица или са смесени с други плодови сокове като червена боровинка или грозде. Амазонка е 100 % чист, органични acai Бери сок на разумни цени.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение

Защо трябва аз били изслушани толкова много за Acai Бери напоследък?

Като един от най-новите супер храни, вземанията се правят че acai Бери е чудо тегло загуба и детоксикация помощник. Тя може да ви помогне да намаляване на кръвната захар, борба с болести, подмладяват, увеличаване на либидото и подобряване на храносмилането. Acai Бери дори може да увеличи вашите енергия и стамина.

Не очаквайте да намерите acai плодове в нашия супермаркет като ягоди и боровинки. Acai плодове растат в Южна Америка. Поради тяхното високо съдържание на мазнини (30-50 %) те са изключително нетрайна. Те започват да развали деня, те се събират.  Ето защо ние няма да видите тези плодове предлагат пресни в супермаркети и магазини за здравословни храни.

Acai плодове са повече от 95 % семена с външните слоеве, състоящи се от по-малко от 5 % от Бери. В действителност това не е възможно да се хранят със самия плод заради неговите физически свойства.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение

Как да се възползвате от ползите за здравето на Acai Бери?

Най-добрият начин да получите извън Амазонка е като замразени acai пюре, известен също като acai пулп. Пресни acai плодове са консервирани чрез замразяване на целулоза. Това замразени плодове след това се изпраща към други страни, което прави възможно за не-бразилците да го ползват в други форми като сок и шейкове. За щастие замразени плодове е много прилича на нещо истинско.

В acai плодове губят голяма част от тяхната хранителна стойност в рамките на 24 часа след пло. По тази причина acai плодове трябва да бъдат обработени веднага в маса след прибиране на реколтата от накисване във вода и премахване на семената да формират пюре. Пюре е флаш пастьоризирано и замразени за печат на вкус.

Друг начин да опитате acai е в добавка форма-капсули, сокове, прахове и чайове. Дори acai Бери подут мечки са достъпни. Можете да намерите тези продукти в повечето магазини за здравословни храни или в магазини гурме храна. Можете също така да ги намерите онлайн.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение

Какво прави Acai вкус като?

Повечето reviewers наричат acai Бери пюре "шоколад y и плодов" и "много богата и вкусна."

Акай запазва хранителната си стойност след замразени?

Замразена форма е дори по-високи в хранителни концентрация от прясно acai плодове. Флаш замразяването поддържа определителен член хранене цялост на acai Бери.

къде да купя Acai Бери?

Колко Acai Бери трябва да яде?

Няма USDA насока за това колко acai, един трябва да консумират на ден. Замразени acai Бери е много здравословна храна и как много пакети, имате зависи само от вашите апетит и калория прием цели.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение