Acai зрънце добавка за отслабване

» » Acai зрънце добавка за отслабване

Истината за Acai Бери и отслабване

В acai Бери, както други подобни плодове, има много ползи. Но има някаква истина в множество твърди, че тя помага със загуба на тегло и затлъстяване?

В acai Бери. Вие вероятно сте чували за него. Но какво е това? Какво прави той? И това е загуба на тегло чудо, като някои хора твърдят?

Лилаво acai Бери е един от редица плодове от Amazon, които наскоро са станали популярни извън Южна Америка. Правят се много претенции за acai Бери; някои от тях са верни, други не.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение

Acai Бери е здравословен избор добавка

Acai зрънце добавка за отслабванеВ acai Бери, както други подобни плодове, е установено, че имат определени ползи за здравето. Най-малко една дузина статии в конвенционалната медицинска литература говорим за ценните ефекта на Бери.

От хранителна гледна точка на acai Бери доставя на два важни фронта:

Полезни антиоксидантен ефект.

Acai Бери съдържа антиоксиданти, вещества, които се борят с вредни молекули, известни като свободни радикали. Твърде много свободни радикали може да доведе до увреждане на човешки тъкани и води до голямо разнообразие от заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания.

В acai Бери дълбок пурпурен пигмент е отговорен за своите антиоксидант ползи, които са подобни на тези в други тъмни плодове, като боровинки и къпини. Пигментът съдържа антоциани, мощен клас фитонутриенти — хранителни компоненти на растения-служат като антиоксиданти. Храни, които съдържат антоцианини са силно червено, синьо или лилаво цветове.

Силата на антиоксидантен ефект в различни храни се измерва чрез ORAC (кислород радикална абсорбционният капацитет) тест. По-високата ORAC рейтинг, толкова по-силен антиоксидантен ефект. Acai Бери резултати доста високо.

Трябва да се отбележи обаче, че в едно неотдавнашно проучване оценяване антиоксидантен ефект на някои сокове, сок от нар, червено вино, Конкорд гроздов сок и боровинки сок вкара по-висок, в този ред, отколкото acai Бери сок.

Противовъзпалителни свойства.

Друго предимство на acai Бери е неговата противовъзпалителен ефект. Както подсказва името, противовъзпалителни борбата възпаление, което е свързано с редица здравословни проблеми, включително сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Много от без рецепта нестероидни противовъзпалителни лекарства работят по същия път като на acai Бери.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение

Acai Бери Detox е ефективен метод отслабване

Acai Berry Detox, хранителна добавка, е предназначен да увеличи метаболизма си, енергията си и също изгаря мазнините.  Този продукт е революционна чудо хапче търсех за, или е той един от acai Бери Негодник, както е описано от по-добро бизнес бюро, който примами потребителите в приемат "свободен" проби и след това използвайте вашата информация за кредитна карта за неоторизирани такси подкрепя?

В Acai Бери е естествен антиоксидант, което расте в тропическите гори на Амазонка в Бразилия.  Много компании ще продадат Акай продукти в различни форми като таблетки, сок, прах напитка и шейкове.  Пазарните вземания са многобройни, твърдейки, тези продукти ще даде на потребителите различни здравето на обезщетения като увеличаване на енергийните нива и подобряване на храносмилането, да назовем само няколко.

Acai зрънце добавка за отслабване

Популярността на тези продукти, небето нарасна, когато няколко сокове, съдържащи acai Бери са били поместени на Рейчъл Рей и Опра Уинфри показва.

Acai Бери Detox твърди, че използва само най-високата степен Acai на прах. Сайтът твърди, продуктът ще направи следното:

  • Бликвам вън над паунда
  • Енергийните нива и стимулира обмяната на веществата
  • Губят тегло и очисти вашата система
  • Премахване на вредни отпадъци и токсини
  • Намали запек и подуване на корема
Щракнете тук, за да купя Acai Бери допълнение