Acai Bær Supplement Til Vægttab

» » Acai Bær Supplement Til Vægttab

Sandheden om Acai Berry og vægttab

Acai berry, ligesom andre lignende bær, har mange fordele. Men er der nogen sandhed i de talrige hævder, at det hjælper med vægttab og fedme?

Acai bær. Du har sikkert hørt om den. Men hvad er det? Hvad gør det? Og er det et vægttab vidunder, som nogle mennesker hævder?

Lilla acai berry er en af en række af bær fra Amazonas, der for nylig er blevet populære uden for Sydamerika. Mange krav fremsættes om acai berry; nogle af dem er sande, andre ikke.

Klik her for at købe Acai bær supplere

Acai bær er sunde valg additiv

Acai Bær Supplement Til VægttabAcai berry, ligesom andre lignende bær, er blevet fundet for at have visse sundhedsmæssige fordele. Mindst et dusin artikler i den konventionelle medicinske litteratur taler om de værdifulde effekter af bær.

Fra et ernæringsmæssigt synspunkt leverer acai bær på to vigtige fronter:

Gavnlig antioxidant effekt.

Acai bær indeholder antioxidanter, stoffer, der bekæmper skadelige molekyler kaldet frie radikaler. For mange frie radikaler kan forårsage skade på menneskers væv og føre til en lang række medicinske lidelser, herunder hjertesygdomme.

Den acai bær dyb lilla pigment er ansvarlig for sin antioxidant fordele, som ligner dem i andre mørke bær, blåbær og brombær. Pigment indeholder anthocyaniner, en kraftfuld klasse af phytonutrients — nærende komponenter af planter — at fungere som antioxidanter. Fødevarer, der indeholder anthocyaniner har stærk rød, blå eller lilla farver.

Styrken af antioxidant effekterne i forskellige fødevarer måles af ORAC (Oxygen Radical absorbans Capacity) test. Jo højere ORAC score, jo stærkere den antioxidant effekt. De acai berry scorer ret højt.

Det skal bemærkes, at i en nylig undersøgelse evaluere antioxidant virkninger af visse juice, granatæble juice, rødvin, Concord grape juice og blåbær juice scorede højere, i nævnte rækkefølge, end acai bær saft.

Anti-inflammatoriske egenskaber.

En anden fordel af acai bær er dens anti-inflammatorisk effekt. Som navnet antyder, bekæmpe anti-inflammatoriske betændelse, som har været forbundet med en række sundhedsproblemer, herunder hjertesygdomme og slagtilfælde. Mange af de over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler virker på den samme vej som acai bær.

Klik her for at købe Acai bær supplere

Acai Berry Detox er et effektivt vægttab metode

Acai Berry Detox, et kosttilskud, er bestemt til at øge dit stofskifte, din energi, og også brænde fedt.  Er dette produkt den revolutionerende mirakel pille du har ledt efter, eller er det en af acai bær svindel som beskrevet af Better Business Bureau, der lokke forbrugerne til at acceptere "gratis" prøver og derefter bruge dine kreditkortoplysninger mod uautoriseret gebyr bakker?

Den Acai Berry er en naturlig anti-oxidant, der vokser i Amazon regnskoven i Brasilien.  Mange virksomheder vil sælge acai bær produkter i forskellige former som tabletter, juice, drikke pulver og smoothies.  Markedsføring påstande er talrige, hævder disse produkter vil give forbrugerne forskellige sundhedsmæssige fordele såsom øge energi-niveauer og forbedre fordøjelsen, for at nævne et par.

Acai Bær Supplement Til Vægttab

Populariteten af disse produkter, sky-eksploderet når et par af safter der indeholder acai bær blev præsenteret på både Rachel Ray og Oprah Winfrey viser.

Acai Berry Detox hævder at bruge kun den højeste kvalitet Acai pulver tilgængelige. Hjemmesiden hævder, at produktet vil gøre følgende:

  • Skylle overskydende pounds
  • Boost metabolisme & energi niveauer
  • Tabe sig og rense dit system
  • Eliminere skadelige affald & toksiner
  • Reducere forstoppelse & oppustethed
Klik her for at købe Acai bær supplere