Acai Berry συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους

» » Acai Berry συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το Acai μούρων και απώλεια βάρους

Το μούρο acai, όπως άλλα παρόμοια μούρα, έχει πολλά οφέλη. Αλλά υπάρχει κάποια αλήθεια να τις πολυάριθμες καταγγελίες που βοηθά με την απώλεια βάρους και της παχυσαρκίας;

Το μούρο acai. Έχετε ακούσει πιθανώς από αυτό. Αλλά τι είναι αυτό; Τι κάνει; Και είναι ένα θαύμα της απώλειας βάρους, όπως ισχυρίζονται μερικοί άνθρωποι;

Το μωβ acai berry είναι ένα από μια σειρά μούρα από το Amazon, που πρόσφατα έχουν γίνει δημοφιλής έξω από την Νότια Αμερική. Πολλές αξιώσεις που γίνονται σχετικά με το μούρο acai? μερικά από αυτά είναι αλήθεια, άλλα όχι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry συμπλήρωμα

Acai Berry είναι ένα υγιεινό συμπλήρωμα επιλογή

Acai Berry συμπλήρωμα για την απώλεια βάρουςΤο μούρο acai, όπως άλλα παρόμοια μούρα, έχει βρεθεί να έχει ορισμένα οφέλη για την υγεία. Τουλάχιστον μια ντουζίνα άρθρων στην συμβατική ιατρική βιβλιογραφία, μιλάμε για τα πολύτιμα αποτελέσματα του μούρου.

Από την άποψη της διατροφής, το μούρο acai παραδίδει σε δύο μέτωπα σημαντικό:

Ευεργετική αντιοξειδωτικές επιδράσεις.

Το μούρο acai περιέχει αντιοξειδωτικά, ουσίες που καταπολεμούν τα επιβλαβή μόρια, γνωστά ως ελεύθερες ρίζες. Πάρα πολλές ελεύθερες ρίζες μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους ιστούς του ανθρώπινου και να οδηγήσει σε μια ευρεία ποικιλία των ιατρικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων.

Το μούρο acai του βαθύ μωβ χρωστικής ουσίας ευθύνεται για τα αντιοξειδωτικό οφέλη, τα οποία είναι παρόμοια με εκείνα σε άλλες σκούρο μαλακών απύρηνων καρπών, όπως τα βακκίνια και τα βατόμουρα. Η χρωστική ουσία περιέχει ανθοκυανίνες, μια ισχυρή κατηγορία φυτοθρεπτικά συστατικά — θρεπτικά συστατικά των φυτών-που χρησιμεύουν ως αντιοξειδωτικά. Τρόφιμα που περιέχουν ανθοκυανίνες έχουν ισχυρό κόκκινο, μπλε ή μοβ χρώματα.

Μετριέται η δύναμη της αντιοξειδωτικής δράσης σε διάφορα τρόφιμα από τη δοκιμή ORAC (οξυγόνου Ριζοσπαστικής ικανότητα απορρόφησης). Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία ORAC, όσο ισχυρότερη η αντιοξειδωτική δράση. Το acai berry αποτελέσματα αρκετά υψηλά.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι σε μια πρόσφατη μελέτη αξιολόγησης της αντιοξειδωτικής δράσης ορισμένων χυμούς, χυμό ροδιού, κόκκινο κρασί, χυμό σταφυλιού Concord, και το χυμό βακκινίων σκόραρε ψηλότερα, με αυτή τη σειρά, από το χυμό μούρο acai.

Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του μούρου acai είναι τα αντιφλεγμονώδη δράση. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αντιφλεγμονώδη καταπολέμηση φλεγμονή, η οποία έχει συνδεθεί με ένα αριθμό προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και του εγκεφαλικού επεισοδίου. Πολλοί από το over-the-counter μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα που εργάζονται για την ίδια οδό ως το μούρο acai.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry συμπλήρωμα

Acai Berry Detox είναι μια αποτελεσματική μέθοδο απώλειας βάρους

Acai Berry Detox, συμπλήρωμα διατροφής, έχει ως στόχο να αυξήσει το μεταβολισμό σας, η ενέργειά σας, και επίσης να κάψετε λίπος.  Είναι το προϊόν αυτό το επαναστατικό Θαύμα χάπι που ψάχνετε, ή είναι ένα από το acai berry απάτες, όπως περιγράφεται από το Better Business Bureau που παρασύρουν τους καταναλωτές να αποδεχθεί "δωρεάν" δείγματα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας πιστωτικών καρτών για παράνομη χρέωση στηρίζει;

Το Acai Berry είναι ένα φυσικό αντι-οξειδωτικό που φυτρώνει στην το τροπικό δάσος του Αμαζονίου της Βραζιλίας.  Πολλές εταιρείες θα πωλήσει acai berry προϊόντα σε διάφορες μορφές όπως δισκία, χυμό, ποτό σκόνες και smoothies.  Ισχυρίζεται η εμπορία είναι πολλές, ισχυρίζονται ότι αυτά τα προϊόντα θα δώσουμε στους καταναλωτές διάφορα οφέλη για την υγεία όπως η αύξηση των επιπέδων ενέργειας και τη βελτίωση της πέψης, για να αναφέρουμε μερικές.

Acai Berry συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους

Η δημοτικότητα αυτών των προϊόντων ουρανό-ανέβηκε στα ύψη όταν ένα ζευγάρι των χυμών που περιέχουν acai berry χαρακτηρίστηκαν τόσο για την Rachel Ray και Oprah Winfrey παρουσιάζει.

Acai Berry Detox υποστηρίζει τη χρήση μόνο τον υψηλότερο βαθμό Acai σε σκόνη διαθέσιμο. Ο δικτυακός τόπος υποστηρίζει το προϊόν θα γίνουν τα εξής:

  • Ξεπλύνετε τα περιττά κιλά
  • Ώθηση του μεταβολισμού & επίπεδα ενέργειας
  • Χάνουν βάρος και να καθαρίσει το σύστημά σας
  • Εξάλειψη των επιβλαβών αποβλήτων και τοξίνες
  • Μειώνουν τη δυσκοιλιότητα και φούσκωμα
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry συμπλήρωμα