Acai Berry Dodatek Za Hujšanje

» » Acai Berry Dodatek Za Hujšanje

Resnica o Acai Berry in hujšanje

Acai jagodičja, kot druge podobne jagode, ima veliko prednosti. Vendar je resnica za številne trdi, da to pomaga pri izgubi teže in debelosti?

Acai berry. Verjetno ste že slišali za to. Ampak kaj je to? Kaj počne? In ni čudno hujšanja, kot nekateri ljudje trdijo?

Purple acai berry je eden od številnih jagode iz Amazon, ki so pred kratkim postala priljubljena izven Južne Amerike. So se številne trditve o acai jagodami; Nekateri od njih so prave, druge ne.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry dodatek

Acai Berry je zdrav izbiri dodatek

Acai Berry Dodatek Za HujšanjeAcai jagodičja, kot druge podobne jagode, je bilo ugotovljeno, da so nekatere koristi za zdravje. Vsaj ducat člankov v konvencionalne medicinske literature govori o dragocenih učinkov jagodami.

Od prehranske stališča acai berry prinaša na dveh pomembnih področjih:

Koristno antioksidacijskimi učinki.

Acai berry vsebuje antioksidantov, snovi, ki boj škodljive molekule, znan kot prostih radikalov. Preveč prostih radikalov lahko poškoduje človeških tkiv in povzroči najrazličnejše zdravstvene motnje, vključno z boleznimi srca.

Acai berry globoko vijolični pigment je odgovoren za svoje antioksidant koristi, ki so podobni tistim v drugih temne jagod, borovnic in robid. Pigment vsebuje antocianov, močan razred phytonutrients — hranljive sestavine rastlin, ki služijo kot antioksidanti. Živila, ki vsebujejo antociani imajo močne rdeče, modre ali vijolične barve.

Moč antioksidacijskimi učinki v različnih živil se meri s testom ORAC (Oxygen Radical absorbanca Capacity). Višja ocena ORAC, močnejši antioksidant učinek. Acai berry rezultati precej visoka.

Opozoriti je treba, pa da v nedavni študiji ocenjevanje antioksidacijskimi učinki nekaterih sokovi, šipek sok, rdeče vino, Concord grozdni sok in sok borovnic dosegel višje, v tem vrstnem redu, kot acai berry sok.

Protivnetne lastnosti.

Še ena prednost je acai jagodami je protivnetni učinek. Kot že ime pove, boj proti vnetjem vnetje, ki je bila povezana z številne zdravstvene težave, vključno s bolezni srca in možganska kap. Veliko over-the-counter nesteroidna protivnetna zdravila delujejo na isti poti kot acai jagodami.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry dodatek

Acai jagodami Detox je učinkovito hujšanje metoda

Acai jagodami Detox, prehransko dopolnilo, namenjeno za povečanje vaš metabolizem, svojo energijo in tudi gorijo maščobe.  Ta izdelek je revolucionarni čudež tabletke iskali, ali je to eden od acai berry prevare, kot je opisal Better Business Bureau, ki potrošnike privabiti v sprejetju "brezplačne" vzorce in nato uporabite podatke vaše kreditne kartice za nepooblaščeno dajatev hrbet?Acai Berry je naravni antioksidant, ki raste v Amazon deževnega gozda Brazilije.  Mnoga podjetja bo prodaja acai jagodičja izdelkov v različnih oblikah, kot tablete, sok, praški za pijačo in napitke.  Zahtevkov za promet so številni, trdijo, da teh izdelkov bo pri potrošnikih različne zdravstvene koristi, povečuje raven energije in izboljšanje prebave, če naštejemo nekaj.

Acai Berry Dodatek Za Hujšanje

Priljubljenost teh izdelkov, sky-povzpele, ko so bili nekaj sokovi vsebujejo acai jagodičja pokaže na Rachel Ray in Oprah Winfrey pokaže.

Acai jagodami Detox trdi, da uporabite samo najvišjo oceno Acai v prahu na voljo. Spletna stran trdi izdelek naredite to:

  • Preplašiti se jasno funtov
  • Povečanje metabolizma & raven energije
  • Izgubiti težo & očisti vaš sistem
  • Odpravo škodljivih odpadkov & toksinov
  • Zmanjšanje zaprtje & napihnjenost
Kliknite tukaj za nakup Acai Berry dodatek