Acai Berry Efecte Secundare

» » Acai Berry Efecte Secundare

Acai Berry Efecte SecundareDatorită toate hype din jurul acai pe spectacole, cum ar ca Dr. Oz, Rachael Ray şi Oprah, cererea pentru fructe de padure, pulbere, pastă, suc, capsule, şi ceai a fost turbat.

Acai fructe de padure sunt foarte bogata sursa de antioxidanti, acizi graşi omega, vitamine si alte micro-nutrienti. Acai standuri pe alte produse alimentare datorită compoziţiei sale bogate & completă nutriţionale.

Cine nu vrea să piardă în greutate şi să câştige de energie? Când Celebrităţi precum dermatolog Dr. Nicholas Perricone tout acai ca numărul unu super-alimente în anti-imbatranire, publicul vrea să-l cumpere şi de a folosi chiar acum.

Alte nume pentru acai produse includ Acai boabe, Açaï d'Amazonie, Extract de Acai, Acai fructe, Acai palmier, Amazon Acai, Amazon Acai Berry, dana, dana Palm, Baie d'Açaï, Baie de Palmier Pinot, varza Palm, Chou Palmiste, Euterpe badiocarpa, Euterpe oleracea, Extrait d'Açaï, fructe d'Açaï şi popescu d'Açaï.

click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry supliment

Este Acai sigură pentru toată lumea?

Înainte de a sari de pe bandwagon, poate doriţi să exploreze posibilele efecte secundare ale acai. Doza corespunzătoare de acai depinde de mai mulţi factori: vârsta utilizatorului, sănătate şi multe alte condiţii.

În acest moment, nu există suficiente informaţii ştiinţifice pentru a stabili un interval adecvat de doze pentru acai. Păstraţi în minte că doar pentru că acai este un produs natural, nu înseamnă că este întotdeauna neapărat în condiţii de siguranţă pentru toată lumea.

WebMD.com avertizează că "nu există informaţii suficiente pentru a şti dacă acai este sigur. Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, este mai bine să staţi în siguranţă şi să evite utilizarea. Bea suc de acai brut a fost legată focare de o boală numită American trypanosomiasis sau boala Chagas."

Întotdeauna aluneca pe partea de precauţie. Cercetările arată că excesul consumului de Acai boabe proaspete poate provoca diaree; cu toate acestea, producătorii susţin că nu există efecte secundare cauzate de către oricare dintre Suplimente – capsule, sucuri, piure, praf, ceai-atâta timp cât acestea sunt 100% pur şi conţin nici alte ingrediente.

click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry supliment

Cumpara Pure Acai Berry supliment

Problema de acai berry efecte secundare pot apărea la utilizarea de conservanţi în prelucrarea de aceste suplimente. Cele mai multe companii Adauga ingrediente cum ar fi cofeina, zahăr, tutun, toxice de umplutură şi astfel în timpul efectuarea de acai berry Suplimente. Aceşti aditivi la rândul lor distruge puritatea de produse.

Pentru a fi sigure ca posibil, alegeţi Suplimente din pur 100% acai berry. Cea mai bună opţiune pentru a evita efecte secundare este de a cumpăra doar suplimente de la branduri autorizat şi certificat. Suplimentele cu rata redusă de acai berry pentru alţi aditivi sunt raportate pentru a provoca simptome cum ar fi reacţii alergice, dureri de stomac, sentimente bolnav, dureri de cap şi diaree. Reclamaţiile clienţilor includ adăpate în jos formule şi ingrediente ieftine ca umplutură.

Cel mai bun mod de a obţine o pure acai berry produs este să se uite pentru certificare de USDA. Face acest lucru pentru a se asigura că veţi obţine pure acai.

click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry supliment
Acai Berry Efecte Secundare