Acai Berry Side Effects

» » Acai Berry Side Effects

Acai Berry Side EffectsPå grund af alle hype har omkring acai på sådanne viser som Dr. Oz, Rachael Ray og Oprah, efterspørgslen efter bær, pulver, pulp, juice, kapsler og te været hektiske.

Acai bær er meget rig kilde af antioxidanter, omega fedtsyrer, essentielle vitaminer og andre mikronæringsstoffer. Acai står på toppen af andre fødevarer på grund af sin rige & komplet ernæringsmæssige sammensætning.

Hvem ønsker ikke at tabe sig og få energi? Når berømtheder som hudlæge Dr. Nicholas Perricone tout acai som nummer et super mad i anti-aging, ønsker at borgerne at købe det og bruge det lige nu.

Andre navne for produkter, acai indeholder Acai Berry, Açaï d'Amazonie, Acai ekstrakt, Acai frugt, Acai Palm, Amazon Acai, Amazon Acai Berry, Assai, Assai Palm, Baie d'Açaï, Baie de Palmiers Pinot, kål Palm, Chou Palmiste, Euterpe badiocarpa, Euterpe oleracea, Extrait d'Açaï, frugt d'Açaï og Palmier d'Açaï.

Klik her for at købe Pure Acai bær supplere

Er Acai sikker for alle?

Før hoppe på vognen, kan du udforske potentielle bivirkninger af acai. Den passende dosis af acai afhænger af flere faktorer – brugerens alder, helbred og flere andre betingelser.

På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser for acai. Husk på, at bare fordi acai er et naturligt produkt, det ikke betyder, det er altid nødvendigvis sikkert for alle.

WebMD.com advarer om, at "der ikke er tilstrækkelige oplysninger til at vide om acai er sikkert. Hvis du er gravid eller ammer, er det bedst at bo på den sikre side og undgå brug. Drikke rå acai juice har været forbundet med udbrud af en sygdom kaldet American trypanosomiasis eller Chagas sygdom."

Altid fejle på siden af forsigtighed. Forskning viser, at overforbrug af friske Acai bær kan forårsage diarré; fabrikanterne hævder dog, at der er ingen bivirkninger forårsaget af nogen af kosttilskud-kapsler, juice, puré, pulver, te – så længe de er 100% ren og indeholder ingen andre ingredienser.

Klik her for at købe Pure Acai bær supplere

Købe Pure Acai bær supplere

Problemet med acai berry side effects kan opstå fra brug af konserveringsmidler i behandlingen af disse kosttilskud. De fleste virksomheder tilføje ingredienser som koffein, sukker, tobak, giftige fyldstoffer og sådan under foretagelse af acai bær kosttilskud. Disse tilsætningsstoffer ødelægge til gengæld renheden af produkterne.

For at være lige så sikker som muligt, skal du vælge kosttilskud fremstillet af ren 100% acai bær. Den bedste løsning for at undgå bivirkninger er kun købe kosttilskud fra autoriserede og certificerede mærker. Kosttilskud med reducerede forholdet af acai berry til andre tilsætningsstoffer er rapporteret at forårsage symptomer som allergiske reaktioner, mavesmerter, syg følelser, hovedpine og diarré. Kundeklager omfatter udvandede formler og billige ingredienser som fyldstoffer.

Den bedste måde at få en ren acai bær produkt er at kigge efter den USDA certificering. Gør dette for at sikre dig, at du får ren acai.

Klik her for at købe Pure Acai bær supplere
Acai Berry Side Effects