Acai Berry Supplement For Vekttap

» » Acai Berry Supplement For Vekttap

Sannheten om Acai Berry og vekttap

Den acai berry, som andre lignende bær, har mange fordeler. Men er det noen sannhet til de mange hevder at det hjelper med vekttap og fedme?

Acai berry. Du har sikkert hørt om den. Men hva er det? Hva gjør det? Og er det vekttap rart, som noen mennesker hevder?

Lilla acai berry er en av en rekke bær fra Amazonas som nylig har blitt populært utenfor Sør-Amerika. Mange krav gjøres om acai berry; noen av dem er oppfylt, andre ikke.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry Supplement

Acai Berry er en sunn valg Supplement

Acai Berry Supplement For VekttapDen acai berry, som andre lignende bær, har blitt funnet for å ha visse helsemessige fordeler. Minst et dusin artikler i konvensjonell medisinsk litteratur snakke om verdifulle effektene av bær.

Fra et ernæringsmessig synspunkt har acai berry to viktige deler:

Gunstig antioksidant virkning.

Acai bær inneholder antioksidanter, stoffer som bekjemper skadelig molekyler som kalles frie radikaler. For mange frie radikaler kan forårsake skade på menneskelig vev og føre til en rekke medisinske lidelser, inkludert hjertesykdom.

Acai berry er dypt lilla pigment er ansvarlig for sine antioksidanter fordeler, som er lik de i andre mørke bær, som blåbær og bjørnebær. Pigment inneholder antocyaniner, en kraftig klasse av phytonutrienter-næringsrik komponenter av planter, som fungere som antioksidanter. Matvarer som inneholder antocyaniner har sterke røde, blå eller lilla farger.

Styrken av antioksidant effekter i ulike matvarer måles av ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) testen. Jo høyere ORAC score, jo sterkere antioksidant effekt. Den acai berry score ganske høy.

Det bemerkes imidlertid at i en fersk studie evaluere antioksidant effekten av visse juice, granateplejuice, rødvin, Concord drue juice og blåbær juice scoret høyere, i den rekkefølgen, enn acai berry juice.

Anti-inflammatorisk egenskaper.

En annen fordel med acai berry er sin anti-inflammatorisk effekt. Som navnet antyder, bekjempe anti-inflammatories betennelser, som har vært knyttet til en rekke helseproblemer, inkludert hjertesykdom og hjerneslag. Mange av de over-the-counter ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler fungerer med den samme veien som acai berry.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry Supplement

Acai Berry Detox er en effektiv vekttap metode

Acai Berry Detox, kosttilskudd, er ment å øke stoffskiftet, energi, og forbrenne fett.  Er dette produktet revolusjonerende mirakel pille du har lett etter, eller er det en av acai berry svindel som beskrevet av Better Business Bureau som lokke forbrukere til å akseptere "Gratisprøver" og deretter bruke kredittkortinformasjonen uautorisert mot ryggen?

Den Acai Berry er en naturlig antioksidant som vokser i Amazonas regnskogen i Brasil.  Mange selskaper vil selge acai berry produkter i ulike former som tabletter, juice, drink pulver og smoothies.  Markedsføring krav er mange, hevdet disse produktene gir forbrukerne ulike helsefordelene som øke energinivået og forbedre fordøyelsen, for å nevne et par.

Acai Berry Supplement For Vekttap

Populariteten til disse produktene gang når et par juice inneholder acai berry ble omtalt på både Rachel Ray og Oprah Winfrey viser.

Acai Berry Detox hevder å bruke bare den høyeste karakteren Acai pulver tilgjengelig. Nettstedet hevder produktet vil gjøre følgende:

  • Skylle ut overskytende pounds
  • Øke stoffskiftet og energinivå
  • Miste vekt og renser systemet
  • Eliminere skadelige avfall og giftstoffer
  • Redusere forstoppelse og oppblåsthet
Klikk her for å kjøpe Acai Berry Supplement