Acai Berry Tillägg För Viktminskning

» » Acai Berry Tillägg För Viktminskning

Sanningen om Acai Berry och viktminskning

Acaibär, liksom andra liknande bär, har många fördelar. Men finns det någon sanning i de talrika anspråk som det hjälper till med viktminskning och fetma?

Acai berry. Du har förmodligen hört talas om den. Men vad är det? Vad gör det? Och är det en viktminskning wonder, som vissa människor hävdar?

Lila acai berry är en av ett antal bär från Amazonas som nyligen har blivit populära utanför Sydamerika. Många påståenden görs om acai berry; några av dem är sanna, andra inte.

Klicka här för att köpa Acai bärarter tillägg

Acai Berry är ett hälsosamt val tillägg

Acai Berry Tillägg För ViktminskningAcaibär, liksom andra liknande bär, har visat sig ha vissa hälsofördelar. Minst ett dussin artiklar i den konventionella medicinska litteraturen talar om värdefulla effekter av bär.

Från en näringsmässig synvinkel levererar acaibär på två viktiga områden:

Nyttiga antioxidanter.

Acai berry innehåller antioxidanter, ämnen som bekämpar skadliga molekyler som kallas fria radikaler. För många fria radikaler kan orsaka skador på mänskliga vävnader och leda till en mängd olika medicinska sjukdomar, däribland hjärtsjukdomar.

Den acai berry är djupt lila pigment är ansvarig för dess antioxidanta fördelarna, som liknar dem i andra mörka bär, som blåbär och björnbär. Pigmentet innehåller antocyaniner, en kraftfull klass av fytonäringsämnen – näringsrik komponenter av växter — att fungera som antioxidanter. Livsmedel som innehåller antocyaniner har stark röd, blå eller lila färger.

Styrkan av antioxidant effekter i olika livsmedel mäts genom ORAC (Oxygen Radical Absorbansförhållande Capacity) test. Desto högre ORAC poäng, desto starkare antioxidant effekt. Den acai berry poängen ganska hög.

Det bör dock noteras att i en färsk studie utvärderar antioxidant effekterna av vissa juicer, granatäppeljuice, rött vin, Concord grape juice och blåbär juice gjorde högre, i den ordningen, än acai berry juice.

Anti-inflammatoriska egenskaper.

En annan fördel av acai berry är dess antiinflammatoriska effekt. Som namnet antyder, bekämpa antiinflammatoriska medel inflammation, som har kopplats till en rad hälsoproblem, inklusive hjärtsjukdom och stroke. Många av de receptfria icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel fungerar på samma väg som acai berry.

Klicka här för att köpa Acai bärarter tillägg

Acai Berry Detox är en effektiv viktminskning metod

Acai Berry Detox, kosttillskott, syftar till att öka din ämnesomsättning, din energi, och också bränna fett.  Är denna produkt den revolutionära mirakel piller du har letat efter, eller är det en av acai berry bedrägerier som beskrivs av Better Business Bureau som locka konsumenter att acceptera "gratis" prover och sedan använda dina kreditkortsuppgifter för obehörig laddning ryggen?

Den Acai Berry är en naturlig antioxidant som växer i Amazonas regnskog i Brasilien.  Många företag kommer att sälja acai berry produkter i olika former som tabletter, saft, dricka pulver och smoothies.  Marknadsföring är talrika, hävdar dessa produkter kommer att ge konsumenterna olika hälsofördelar som öka energinivåer och förbättra matsmältningen, för att nämna ett par.

Acai Berry Tillägg För Viktminskning

Populariteten av dessa produkter sky-höjden när ett par av juice som innehåller acai berry var med både på Rachel Ray och Oprah Winfrey visar.

Acai Berry Detox hävdar att använda endast högsta kvalitet Acai pulver tillgängliga. Webbplatsen hävdar att produkten kommer att göra följande:

  • Spola ut överskott pounds
  • Öka ämnesomsättningen & energi nivåer
  • Gå ner i vikt & rena ditt system
  • Eliminera skadliga avfall & gifter
  • Minska förstoppning & uppsvälldhet
Klicka här för att köpa Acai bärarter tillägg