Acai Berry Voor Weight Loss Supplement

» » Acai Berry Voor Weight Loss Supplement

De waarheid over de acaibes en gewichtsverlies

De acai-bessen, zoals andere soortgelijke bessen, heeft vele voordelen. Maar is er enige waarheid in de vele beweringen dat het helpt bij gewichtsverlies en obesitas?

De acai berry. U hebt waarschijnlijk gehoord van het. Maar wat is het? Wat doet het? En is het een wonder dat gewicht-verlies, zoals sommigen beweren mensen?

De paarse acai berry is één van een aantal bessen uit het Amazonegebied die onlangs populair buiten Zuid-Amerika zijn geworden. Veel claims worden gemaakt over de acai berry; Sommigen van hen zijn true, anderen niet.

Klik hier om te kopen van Acai Berry Supplement

Acai Berry is een gezonde keuze Supplement

Acai Berry Voor Weight Loss SupplementDe acai-bessen, zoals andere soortgelijke bessen, is gebleken dat bepaalde voordelen voor de gezondheid. Op zijn minst een dozijn artikelen in de conventionele medische literatuur praten over de waardevolle effecten van de Bes.

Vanuit een nutritioneel oogpunt levert de acai berry op twee belangrijke fronten:

Gunstig anti-oxidant effecten.

De acai berry bevat antioxidanten, stoffen die schadelijke moleculen, bekend als vrije radicalen vechten. Teveel vrije radicalen kunnen schade aan de menselijke weefsels veroorzaken en leiden tot een breed scala aan medische aandoeningen, met inbegrip van hart-en vaatziekten.

De acaibes diep paarse pigment is verantwoordelijk voor de antioxidant voordelen, die vergelijkbaar zijn met die in andere donkere bessen, zoals bosbessen en braambessen. Het pigment bevat anthocyanen, een krachtige klasse van fytonutriënten — voedzaam componenten van planten — die dienen als antioxidanten. Levensmiddelen die anthocyanen bevatten hebben sterke rode, blauwe of paarse kleuren.

De kracht van de antioxidant effecten in verschillende voedingsmiddelen wordt gemeten door de ORAC (Oxygen Radical Extinctieverhouding Capacity) test. Hoe hoger de ORAC score, hoe sterker het effect van de antioxidant. De acai berry scoort vrij hoog.

Het moet echter worden opgemerkt dat in een recente studie evaluatie van de gevolgen van de antioxidant of bepaalde sappen, granaatappelsap, rode wijn, Concord druivensap, bosbessensap hoger, in die volgorde, dan acai bessen sap scoorde.

Anti-inflammatoire eigenschappen.

Een ander voordeel van de acai berry is de anti-inflammatoire werking. Zoals de naam al suggereert, bestrijding van ontstekingsremmers ontsteking, die is gekoppeld aan een aantal gezondheidsproblemen, waaronder hart-en vaatziekten en beroerte. Veel van de over-the-counter niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen werken op de dezelfde weg als de acai bessen.

Klik hier om te kopen van Acai Berry Supplement

Acai Berry Detox is een effectieve gewicht verlies methode

Acai Berry Detox, een voedingssupplement, is bedoeld om verhogen van uw metabolisme, uw energie, en ook vet te verbranden.  Is dit product de revolutionaire wonder pil u zocht, of is het een van de acai berry oplichterij zoals beschreven door het Better Business Bureau die consumenten verleiden accepteren "gratis" monsters en gebruik vervolgens uw credit card informatie voor niet-geautoriseerde betalingen back?

De Acai Berry is een natuurlijke anti-oxidanten die in de Amazone regenwoud van Brazilië groeit.  Veel bedrijven zal acai berry producten in verschillende vormen zoals tabletten, SAP, drink poeders en smoothies verkopen.  De marketing claims zijn talrijk, beweren deze producten geeft consumenten verschillende voordelen voor de gezondheid zoals verhoging van energie niveaus en verbetering van de spijsvertering, om een paar te noemen.

Acai Berry Voor Weight Loss Supplement

De populariteit van deze producten hemel-explosief wanneer een paar van sappen met de acai berry werden gekenmerkt op zowel de Rachel Ray en Oprah Winfrey toont.

Acai Berry Detox beweert te gebruiken alleen de hoogste rang Acai poeder beschikbaar. De website beweert dat het product zal het volgende doen:

  • Spoelen van overtollige kilo 's
  • Boost metabolisme & energie niveaus
  • Afvallen & zuiveren van uw systeem
  • Elimineren schadelijk afval en toxine
  • Verminderen van constipatie & opgeblazen gevoel
Klik hier om te kopen van Acai Berry Supplement