Acai Boabe Supliment De Scădere în Greutate

» » Acai Boabe Supliment De Scădere în Greutate

Adevărul despre Acai boabe şi pierderea în greutate

Acai berry, cum ar fi similar cu alte fructe de padure, are multe avantaje. Dar există orice adevăr la numeroase susţine că ajută cu scădere în greutate şi de obezitate?

Acai boabe. Probabil aţi auzit de ea. Dar ce este? Ce face? Şi este o mirare de pierdere în greutate, ca unele persoane susţin?

Violet acai berry este una dintre o serie de fructe de padure din Amazon, care recent au devenit populare în afara de America de Sud. Multe pretenţii sunt făcute despre acai boabe; unele dintre ele sunt adevărate, altele nu.

click aici pentru a cumpăra Acai Berry supliment

Acai Berry este un supliment de alegere sănătoasă

Acai Boabe Supliment De Scădere în GreutateAcai berry, ca alte fructe similare, a fost găsit pentru a avea anumite beneficii de sănătate. Cel puţin o duzină de articole în literatura medicală convenţionale vorbesc despre efectele valoroase de boabe.

Din punct de vedere nutriţional, acai berry oferă pe două fronturi importante:

Efecte antioxidante benefice.

Acai berry contine antioxidanti, substante care lupta molecule dăunătoare, cunoscute ca radicali liberi. Prea multe radicalii liberi pot provoca deteriorarea ţesuturilor umane şi duce la o mare varietate de tulburări medicale, inclusiv boli de inima.

Acai berry pigment deep purple este responsabil pentru beneficiile sale antioxidante, care sunt similare cu cele din alte fructe de padure întuneric, cum ar fi afine si mure. Pigment conţine anthocyanins, o clasa de puternic de fitonutrienti — componente nutritive de plante — care servesc ca antioxidanti. Alimente care conţin antociani au puternic roşu, albastru, violet sau culori.

Puterea de efecte antioxidante în diverse alimente este măsurată prin testul de ORAC (oxigen Radical absorbanta Capacity). Mai mare scor ORAC, mai puternic efectul antioxidant. Acai berry scorurile destul de mare.

Ar trebui remarcat, totuşi, că într-un studiu recent evaluarea efectelor antioxidante anumite sucuri, suc de rodie, vin rosu, suc de struguri Concord şi suc de afine marcat mai mare, în această ordine, decât suc de acai berry.

Proprietati anti-inflamatorii.

Un alt avantaj de acai boabe este efectul anti-inflamator. După cum sugerează şi numele, anti-inflamatoare lupta inflamarea, care a fost legată de o serie de probleme de sănătate, inclusiv boală de inimă şi accident vascular cerebral. Multe dintre over-the-counter non-steroidal medicamente anti-inflamatorii de lucru pe aceeaşi cale ca acai berry.

click aici pentru a cumpăra Acai Berry supliment

Acai Berry dezintoxicare este o metodă de pierderea de greutate efectivă

Acai Berry dezintoxicare, supliment alimentar, este destinat pentru a creşte metabolismul, energie, şi, de asemenea, arderea grasimilor.  Este acest produs revoluţionar miracle pilula te-am fost în căutarea pentru, sau este ea una din acai berry înşelătoriilor descris de Better Business Bureau care atrage consumatorii în a accepta probe de "liber" şi apoi să utilizaţi informaţiile de card de credit pentru taxa neautorizate susţine?Acai Berry este un anti-oxidant natural, care creşte în Amazon Rainforest de Brazilia.  Multe companii vor vinde acai boabe produse în diferite forme de comprimate, suc, băutură pulberi şi piureuri.  Comercializare cererile sunt numeroase, pretinzând că aceste produse vor oferi consumatorilor diverse beneficii de sănătate, cum ar fi creşterea nivelului de energie şi îmbunătăţirea digestiei, pentru a numi un cuplu.

Acai Boabe Supliment De Scădere în Greutate

Popularitatea acestor produse cer-vertiginos atunci când un cuplu de sucuri care conţin acai boabe au fost prezentate pe ambele Rachel Ray şi Oprah Winfrey Arată.

Acai Berry dezintoxicare pretinde să utilizeze numai cel mai înalt grad Acai praf disponibile. Site-ul susţine că produsul va face următoarele:

  • Alunga excesul de kilograme
  • Boost metabolismul & nivelurile de energie
  • Pierde în greutate & purifica sistemul
  • Elimina deşeurile nocive & toxine
  • Reduce constipaţie & balonare
click aici pentru a cumpăra Acai Berry supliment