Acai Bogyó-kiegészítő A Súlycsökkenés

» » Acai Bogyó-kiegészítő A Súlycsökkenés

Az igazság az, hogy a Acai Berry Fogyás

Az acai bogyó, mint más hasonló bogyók, számos előnye van. De van valami igazság, hogy a számos azt állítja, hogy segít a fogyás, és az elhízás?

Az acai bogyó. Ön valószínűleg hallott róla. De mi ez? Mit csinál? És ez a fogyás csoda, mint néhány ember követelés?

A lila acai bogyó bogyók az Amazon nemrég vált népszerű Dél-Amerikán kívül számos egyike. Sokan azt állítja hogy készülnek, hogy a acai berry; néhány ezek közül, igaz, mások nem.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry-kiegészítés

Acai bogyó az egészséges választás kiegészítést

Acai Bogyó-kiegészítő A SúlycsökkenésAz acai bogyó, mint más hasonló bogyókat talált bizonyos egészségügyi előnyöket. Legalább egy tucat cikkek a hagyományos orvosi szakirodalomban beszélni a bogyó értékes hatásait.

Táplálkozási szempontból a acai berry szállít két fontos fronton:

Jótékony antioxidáns hatású.

Az acai bogyó tartalmaz antioxidánsokat, anyagok, amelyek káros molekulák, úgynevezett szabad gyökök elleni küzdelemben. Túl sok szabad gyökök károsítják az emberi szövetek, és vezethet számos orvosi betegségek, beleértve a szívbetegség.

Az acai bogyó mély lila pigment felelős az antioxidáns előnyöket, amelyek hasonlóak a más sötét bogyók, mint a fekete áfonya és Szeder. A pigment tartalmazza a antocianinok, egy erős osztály fitonutriensek – növények tápláló összetevők – hogy szolgálni, mint antioxidánsok. Élelmiszerek, amelyek tartalmazzák a antocianinok van erős piros, kék vagy lila színű.

A különböző élelmiszerek antioxidáns hatások erősségét mérik az ORAC (Oxygen Radical abszorbancia kapacitás) vizsgálattal. Minél magasabb az ORAC pontszám, annál erősebb az antioxidáns hatás. Az acai bogyó nagyon magas pontszámokat.

Meg kell jegyezni azonban, hogy egy nemrégiben készült tanulmány bizonyos gyümölcslevek, gránátalma gyümölcslé, vörös bor, Concord szőlőlé és áfonya juice antioxidáns hatásának értékelése szerzett újabb, ebben a sorrendben, mint a acai bogyó leve.

Gyulladáscsökkentő.

Másik előnye a acai Berry, gyulladáscsökkentő hatása. Ahogy a neve is sugallja, gyulladáscsökkentők gyulladások, amelyek összefüggésbe hozták számos egészségügyi problémát, beleértve a szív-betegségek és a stroke. Számos nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerré dolgozik ugyanaz út mint a acai berry.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry-kiegészítés

Acai Berry Detox egy hatékony fogyás módszer

Acai Berry Detox, étrend-kiegészítő, célja, hogy növeli az anyagcsere, az energiát és zsírt is éget.  A ez a termék a forradalmi csoda pirulát, már keresi, vagy, hogy egy, a acai Berry csalások, a Better Business Bureau, aki rávegyék a fogyasztók, a "szabad" mintát elfogadó és aztán használ hiteletek kártya információ jogosulatlan térítés által leírt támogatja?

Az Acai bogyó egy természetes anti-oxidáns, hogy a nő a Brazil Amazonas esőerdő.  Sok vállalat eladja acai bogyó termékek különböző formákban, mint a tabletta, gyümölcslé, ital porok és turmixokat.  A marketing jogcímek számos, arra hivatkozva, ezek a termékek megadja a fogyasztók különböző egészségügyi ellátások, mint például a növekvő energia-szintet és javítja az emésztést, a nevét egy pár.

Acai Bogyó-kiegészítő A Súlycsökkenés

A népszerűség-ból ezek termékek ég ugrásszerűen, amikor egy pár a acai Berry lé volt szerepelt a Rachel Ray és Oprah Winfrey mutat.

Acai Berry Detox azt állítja, hogy csak a legmagasabb minőségű Acai por elérhető használja. A honlap azt állítja, a termék akarat csinál a következő:

  • Pirul ki a felesleges kilók
  • Reklám anyagcsere és az energia szintek
  • Lefogy, és tisztítja a rendszer
  • Megszünteti a káros hulladékok és méreganyagok
  • Csökkentheti a székrekedés & puffadás
Kattintson ide vásárolni Acai Berry-kiegészítés