Acai Marja Täydentää Painon Menetys

» » Acai Marja Täydentää Painon Menetys

Totuus Acai Berry ja laihtuminen

Kuten muut samanlainen marjat acai marja on monia etuja. Mutta onko totuus lukuisia väittää, että se auttaa laihtuminen ja lihavuus?

Acai marja. Olet luultavasti kuullut sitä. Mutta mitä se on? Mitä se tekee? Ja painon ihme, kuten jotkut väittävät?

Violetti acai berry on yksi monista marjoja Amazon, jotka viime aikoina tullut suosittu Etelä-Amerikan ulkopuolella. Moni väittää tehdään acai marja; Jotkut niistä ovat totta, toiset ei.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja täydentää

Acai marja on terveellinen valinta lisäosa

Acai Marja Täydentää Painon MenetysAcai marja kuin muita samanlaisia marjoja on todettu joitakin terveyshyötyjä. Ainakin kymmenen artikkeleita tavanomaisen lääketieteellisessä kirjallisuudessa puhutaan arvokasta vaikutukset berry.

Ravitsemuksellinen kannalta acai marja tuottaa tärkeää kahdella rintamalla:

Hyötyä antioksidanttivaikutuksia.

Acai marja sisältää antioksidantteja, aineita, jotka taistelemaan haitallisia molekyylejä tunnetaan vapaita radikaaleja. Liian monet vapaat radikaalit vahingoittaa ihmiskudosten ja johtaa erilaisia sairauksia, kuten sydän-ja verisuonitautien.

Acai marja deep purple pigmentti on vastuussa sen antioksidantti etuja, jotka ovat samanlaisia kuin muut tummia marjoja, kuten mustikoita ja karhunvatukat. Pigmentti sisältää Antosyaania, voimakas luokka phytonutrients — ravitsevaa osa kasvien — joka toimii antioksidantteja. Elintarvikkeita, jotka sisältävät Antosyaanit ovat vahva punainen, sininen tai violetti värejä.

Antioksidanttivaikutuksia eri elintarvikkeiden vahvuus mitataan ORAC (Oxygen Radical absorbanssi kapasiteetti)-testillä. Mitä suurempi ORAC Pisteet, sitä voimakkaampi antioksidantti vaikutus. Acai berry tulokset melko korkea.

On huomattava, kuitenkin, että tuoreessa tutkimuksessa arvioidaan tiettyjen mehut, granaattiomena mehu, punaviiniä, Concord viinirypälemehu ja mustikkatäysmehu antioksidatiivinen teki enemmän, tässä järjestyksessä, kuin acai marja mehu.

Anti-inflammatorisia ominaisuuksia.

Toinen etu acai marja on anti-inflammatorinen vaikutus. Kuten nimikin kertoo, tulehduskipulääkkeitä taistella tulehdus, joka on yhdistetty monia terveysongelmia, kuten sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Monet over-the-counter ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet toimivat samalla polulla kuin acai marja.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja täydentää

Acai Berry Detox on tehokas Painonpudotus menetelmä

Acai Berry Detox, ravintolisä, on tarkoitus lisätä aineenvaihduntaa sinun energiaa ja myös polttaa rasvaa.  Onko tämä tuote vallankumouksellinen ihme pilleri etsinyt, vai onko se yksi acai berry huijauksista Better Business Bureau, jotka houkutella kuluttajia hyväksymään "ilmainen" näytteitä ja käyttää luottokorttitiedot luvattomalta vastaan kuvattu tukee?Acai marja on luonnollinen antioksidantti, joka kasvaa Amazonin sademetsien Brasilian.  Monet yritykset myyvät acai marja tuotteita eri muodoissa, kuten tabletit, juice, juoma jauheet ja smoothieita.  Markkinoinnin väittää on lukuisia, väittäen näitä tuotteita antaa kuluttajille eri terveyshyötyjä, kuten lisätä energian tasoilla ja parantaa ruoansulatusta, mainitakseni muutaman.

Acai Marja Täydentää Painon Menetys

Näiden tuotteiden taivas räjähdysmäisesti, kun pari sisältää acai marja mehuja olivat esillä Rachel Ray ja Oprah Winfrey suosio näyttää.

Acai Berry Detox väittää käyttää vain korkeimman luokan Acai jauhe. Sivusto vaatii tuote tekee seuraavat toimet:

  • Huuhtele pois yli puntaa
  • Boost aineenvaihduntaa ja energian tasoilla
  • Laihtua & puhdistaa järjestelmä
  • Poistaa haitallisia jätteitä ja myrkkyjä
  • Vähentää ummetus ja turvotus
Klikkaa tästä ostaa Acai marja täydentää