Dr. Oz: Alb Mulberries Accelera Pierderea în Greutate

» » Dr. Oz: Alb Mulberries Accelera Pierderea în Greutate

Dr. Oz: alb mulberries accelera pierderea in greutate prin blocarea absorbţia de zahăr.

Dr. Oz: Alb Mulberries Accelera Pierderea în GreutateDr. Oz a spus uscate alb mulberries sunt un super-aliment puternic, care accelereaza pierderea in greutate si pot preveni diabetul.

În episodul Dec. 30 Dr. Oz Show, a discutat beneficiile pentru sănătate ale dud alb. (Acest episod difuzat iniţial 30 septembrie.)

Dud alb cutii un pumn nutriţionale remarcabile, a spus Dr. Oz. Ea are o modalitate de a oprirea prelucrarea de zahăr înainte de a începe.

Dr. Oz a spus dud alb lupte ridicat de colesterol, hipertensiune arterială şi boli de inima, deoarece acestea sunt bogate in antioxidanti (inclusiv resveratrol), fibre si proteine. Au gust de smochine şi au o consistenţă ca stafide.

Alb mulberries sunt, de asemenea, bogate in vitamine C şi B şi scăzut de zahăr. O treime din o cana de alb mulberries conţine patru grame de proteine şi 20 la sută din nevoile dumneavoastra zilnic de fibre.

Ce e mai mult, Dr. Oz a spus alb mulberries promovează pierderea in greutate prin inhibarea digestie de zahăr, deci zahar se excretă în loc de a fi absorbit în fluxul sanguin.

Studiile arată că un compus din frunze de mulberries alb, numit 1-deoxynojirimycin (DNJ), previne piroane în zahăr din sânge.

Vă puteţi bucura de mulberries alb ca fructele uscate sau în ceai. Dr. Oz a spus băut ceai de dud alb cu mesele ajuta la controlul zaharului din sange si pot îndepărta de diabet. Îmi place când alimente poate vindeca-ne! El a spus.

click aici pentru a cumpara supliment de dud alb

Ceea ce spune Dr. Oz despre alb Mulberries

Dacă doriţi să zahăr din sânge de control şi de a ajuta inima ta în acelaşi timp, nu căutaţi mai departe. Mulberries alb uscate sunt gustoase noua sănătate senzaţie că este vorba de a matura tara. Afla tot ce trebuie să ştiţi despre acest super nou interesant de lectură această simplă listă de verificare:

 • În timp ce multe fructe uscate contin 30-40 de grame de zahăr (zahăr mai mult decât o acadea!), uscate mulberries conţin mai puţin de jumătate din suma de zahăr găsit în stafide şi în mod semnificativ mai puţin de smochine uscate, afine, banane, ananas, mango şi datele.
 • Chiar dacă acestea sunt mai uşoare în zahăr, aceste mici fructe de padure sunt dulci, cu un gust similar cu fig şi o consistenţă ca o stafide.
 • Fructe de padure ambalaj un puternic antioxidant pumn datorită fenoli care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi deteriorarea.
 • Studii sugerează că antioxidanţii în alb mulberries poate ajuta la protejarea inima daune la unele toxine.
 • Fructe de padure sunt, de asemenea, o mare sursă de proteine, care conţine 4 grame de proteine în doar 1/3 din o cana.
 • Cantitatea impresionant de fibra găsite în mulberries poate ajuta la scaderea colesterolului dumneavoastră şi de a reglementa digestia ta. Puteţi obţine 20% din nevoile zilnice de fibra doar 1/3 din o ceaşcă!
 • Vizionarea greutatea dumneavoastră? Nu este nevoie să vă faceţi griji-mulberries au nici grăsimi saturate.
 • Frunze de dud alb au oamenii de ştiinţă mai ales incantata, deoarece ele pot ajuta la prevenirea diabetului zaharat.
 • Un compus numit 1-deoxynojirimycin (DNJ) găsit în frunze de dud este gandit pentru a inhiba zahăr digestia, astfel încât cele mai multe de zahăr nu este absorbit în fluxul sanguin şi se excretă în schimb.
 • Studiile sugereaza DNJ ajută la prevenirea piroane în zahăr din sânge. Poate bea ceai de frunze de dud cu mese pentru a ajuta la controlul zaharului din sange si, eventual, prevenirea diabetului.
 • Puteţi găsi ceai de dud pur ieftin sau controler de zahăr sau frunze mixte de ceaiuri care conţin frunze de dud, online sau în magazin de produse alimentare de sănătate.
click aici pentru a cumpara supliment de dud alb