Dr. Oz Si Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în Greutate

» » Dr. Oz Si Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în Greutate

Atunci când vorbeşte de chirurg, autor, şi gazdă de Dr. Oz Show Mehmet Oz, Comunitatea dieta ascultă. Deci atunci când Dr. Oz a făcut un segment luni despre supliment alimentar zmeura cetonă, acesta ne-a lăsat care doresc să ştie mai multe despre ceea ce este, ce face — şi dacă acesta este în siguranţă.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Dr. Oz Si Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în GreutateÎn spectacol, Dr. Oz touted cetonă zmeura over-the-counter suplimente ca un miracol de grăsime-arzător intr-o sticla. Mai precis, cetonă suplimente sunt concentrate de doze de produsul chimic în zmeura care provoacă aroma lor distincte.

Substanţa a fost aprobat de FDA ca, în general, în condiţii de siguranţă din anul 1965, dar cetone se confruntă cu o creştere în popularitate datorită mai multe studii recente analiza capacitatea lor de a arde stocate grăsime.

Cercetare atât şoareci şi oamenii au confirmat puteri de grăsime-ardere supliment toate-naturale, deşi mulţi experţi consideră date preliminare, şi sugerează că persoanele care doresc să piardă în greutate ar trebui să lipi de bun ole dietă şi exerciţiu fizic.

Pe Dr. Oz, pierdere în greutate expert Lisa Lynn a explicat modul în care produsul a ajutat mulţi dintre ei pauza de clienti prin platouri de greutate-pierdere atunci când sunt utilizate împreună cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice zilnic. Ea recomandă să luaţi suplimente de 100 sau 200 mg de cetonă cu mic dejun şi masa de prânz în fiecare zi, care, spune ea este echivalent chimice de aproximativ 90 de lire sterline de zmeură proaspete.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Cu cetonă, corpul dumneavoastră metabolic va merge în direcţia în care doriţi să meargă în, a declarat Dr. Oz show. Sper acest lucru va ajunge peste bizon la pierderea în greutate, şi este utilizat în acest scop, nu ca o pilula minune.

Totusi, nu toată lumea este ca la bord cu zmeura cetonă ca Dr. Oz. Diets în revizuire farmacistul Dr. Sarah G. Kahn spune cetone lucra prin reglementarea eliberarea organismului de noradrenalina, care provoacă o temperatura corpului spike şi creşterea metabolismului. Cu toate acestea, ea avertizează, nu ar putea fi în condiţii de siguranţă pentru persoanele cu anumite condiţii de sănătate.

Dr. Oz Si Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în Greutate

Nu as recomanda acest produs pentru diabetici fără vorbind cu medicul lor din cauza riscului de fluctuaţiile de zahăr din sânge, spune ea. Persoanele care au probleme de inima sau hipertensiune arterială, de asemenea, nu ar fi bun candidaţi pentru zmeura cetone deoarece norepinefrina pot avea efecte asupra tensiunii arteriale şi frecvenţei cardiace.

Acest lucru poate avea un efect asupra oamenilor care au condiţii BPOC sau astm şi poate înrăutăţi lor condiţii.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Dr. Oz recomandă zmeura cetonă pentru pierderea în greutate

Ce este zmeura cetonă?

Zmeura cetonă este o componentă aromatice prezente în zmeura si alte fructe. Acesta poate fi produs sintetic într-un laborator.

De ce a fost vizat zmeura cetonă pentru pierderea în greutate?

Oamenii de ştiinţă anterior au arătat că compuşi picant cu structuri chimice similare, cum ar fi capsaicină şi synephrine, a avut activităţii lipolitice — cauzând grăsime defalcare — în şobolani hrăniţi cu o dietă bogată în grăsimi şi în celulele de grăsime în vitro.

Ce făcut oameni de ştiinţă în laborator?

Într-un experiment, pentru a testa efectul asupra obezităţii, şoareci au fost hrănite un high-grăsime dieta plus zmeura cetonă pentru aproximativ 10 săptămâni. Alte experimente-s-au efectuat în vitro (în eprubete, feluri de mâncare petri, etc.).

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Ce oamenii de ştiinţă învăţat despre celulele de grăsime?

Cercetatorii au observat că, în comparaţie cu controale, zmeura cetonă scăzut cantitatea de grăsime în ţesuturile adipos hepatice şi viscerale (grăsime abdominală) de şoareci. Acesta a crescut, de asemenea, semnificativ induse de noradrenalină lipoliza (descompunerea de grăsime) în unele celule de grăsime de şobolan.

Cercetatorii, de asemenea, testate în vitro celulele de grasime cu zmeura cetonă şi a constatat că acestea au arătat dovezi mai mare de defalcare comparativ cu controalele.

Ceea ce a făcut oamenii de stiinta afla despre relaţia dintre zmeura cetonă şi adiponectin?

Adiponectin este o proteină utilizat de organism pentru a reglementa metabolismul. Niveluri mai ridicate sunt asociate cu mai puţine Depozitele adipoase. Oamenii de ştiinţă au studiat efectele de zmeura cetone asupra celulelor de grăsime în vitro şi observat o secretie mai mare de adiponectin în comparaţie cu controale.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Dr. Oz Si Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în Greutate