Dr Oz: White Moerbeien Versnellen Verlies Van Het Gewicht

» » Dr Oz: White Moerbeien Versnellen Verlies Van Het Gewicht

Dr Oz: White moerbeien versnellen verlies van het gewicht door het blokkeren van suiker absorptie.

Dr Oz: White Moerbeien Versnellen Verlies Van Het GewichtDr Oz zei gedroogde wit moerbeien zijn een krachtige super voedsel dat verlies van het gewicht versnelt en diabetes kan worden voorkomen.

Op de 30 Dec. aflevering van de Dr. Oz Show besprak hij de voordelen voor de gezondheid van de witte moerbei. (Deze aflevering uitgezonden op 30 september.)

De witte moerbei verpakkingen een opmerkelijke voedingswaarde punch, zei Dr Oz. Het is een manier van stoppen van de verwerking van suiker voordat het begint.

Dr Oz zei dat de witte moerbei vecht hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten, omdat ze rijk aan anti-oxidanten zijn (met inbegrip van resveratrol), vezels en eiwitten. Ze proeven zoals Ficus-soorten en hebben een consistentie als rozijnen.

White moerbeien zijn ook hoog in vitaminen C en B en lage suiker. Een derde van een kopje witte moerbeien bevat vier gram eiwit en 20 procent van uw dagelijkse behoeften van de vezel.

Wat meer is, zei Dr Oz wit moerbeien bevordert gewichtsverlies door remming van de vertering van suiker, zodat suiker wordt uitgescheiden in plaats van wordt geabsorbeerd in de bloedbaan.

Studies tonen aan dat een stof in de bladeren van witte moerbeien, genaamd 1-deoxynojirimycin (DNJ), voorkomt u pieken in de suiker van het bloed dat.

U kunt genieten van wit moerbeien als gedroogde vruchten of in thee. Dr Oz zei drinken wit-mulberry thee met uw maaltijden helpt controle bloedsuiker en diabetes kan afweren. Ik hou als voedsel ons genezen kan! zei hij.

Klik hier om te kopen witte moerbei Supplement

Wat Dr Oz zegt over White moerbeien

Als u wilt uw bloedsuiker controle en helpen uw hart op hetzelfde moment, kijken niet verder. Gedroogde wit moerbeien zijn de smakelijke nieuwe gezondheid sensatie dat is ongeveer te vegen van het land. Leer alles wat die u weten over deze spannende nieuwe superfood moet door het lezen van dit eenvoudige checklist:

 • Terwijl veel gedroogde vruchten bevatten 30 tot 40 gram suiker (meer suiker dan een reep!), bevatten gedroogde moerbeien minder dan de helft van de hoeveelheid suiker gevonden in rozijnen en aanzienlijk minder dan gedroogde vijgen, veenbessen, bananen, ananas, mango's en datums.
 • Hoewel ze lichter in suiker, zijn deze kleine bessen zoet, met een vergelijkbaar fig en een consistentie als een rozijn smaak.
 • De bessen pak een krachtige antioxidant punch dankzij fenolen waarmee schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.
 • Studies suggereren dat de antioxidanten in wit moerbeien kunnen helpen het hart tegen schade te beschermen tegen bepaalde toxines.
 • De bessen zijn ook een grote bron van eiwit, met 4 gram eiwit in slechts 1/3 van een cup.
 • De indrukwekkende hoeveelheid vezels gevonden in moerbeien kan helpen lagere uw cholesterol en regelen uw spijsvertering. Kunt u 20% van uw dagelijkse behoeften van de vezel in slechts 1/3 van een cup!
 • Kijken uw gewicht? Niet nood voor kopzorg — moerbeien hebben geen verzadigd vet.
 • De witte moerbei bladeren hebben wetenschappers vooral enthousiast, omdat ze kunnen helpen voorkomen dat diabetes.
 • Een stof genaamd 1-deoxynojirimycin (DNJ) gevonden in mulberry bladeren wordt gedacht aan suiker vertering remmen, zodat de meeste suiker niet opgenomen in de bloedbaan is en in plaats daarvan wordt uitgescheiden.
 • Studies suggereren dat DNJ helpt voorkomen dat pieken in de suiker van het bloed. U kunt mulberry blad thee drinken met uw maaltijden te helpen controle bloedsuiker en mogelijk voorkomen dat diabetes.
 • Hier vindt u goedkope zuivere mulberry thee of suiker controller of gemengd blad thee die mulberry bladeren online of in uw health food winkel bevatten.
Klik hier om te kopen witte moerbei Supplement