Fapte De Nutriţie Mulberries şi Beneficiile Pentru Sănătate

» » Fapte De Nutriţie Mulberries şi Beneficiile Pentru Sănătate

Refreshingly suculente, tartă şi dulce mulberries sunt într-adevăr bogate în numeroase sănătate care beneficiază de flavonoide fito-nutrienţi.

Punct de vedere botanic, fructe de padure sunt obţinute din arborele de viermi de mătase din familia Moraceae în genul: Morus. Denumire stiintifica: Morus nigra. L. În limba spaniolă, fructe de padure sunt cunoscute ca moras.

click aici pentru a cumpara Mulberry extras din site-ul oficial
Fapte De Nutriţie Mulberries şi Beneficiile Pentru SănătateExistă mai mult de o sută de specii de morus. În taxonomie, specii, în general, sunt identificate nu de culoare de fructe (fructe de padure), dar de culoare de boboci de flori şi frunze. Deci, o plantă de morus poate expune boabe de culoare diferită (negru, violet, roşu, alb, etc.), în aceeaşi instalaţie.

Trei specii au fost recunoscute pentru importanţa lor economică.

 • Dud alb (Morus alba) este originar din China de Est şi centrală.
 • Mulberry roşu sau American (Morus rubra) este originara din estul Statelor Unite.
 • Dud negru (Morus nigra) este originara din Asia de vest.
Mulberries sunt mari, foioase copaci originara din regiunile calde, temperate si subtropicale din Asia, Africa şi America. Punct de vedere tehnic, fructul mulberry este o agregare de fructe mici dispuse longitudinal în jurul axei centrale şi în blackberry sau loganberries. Fiecare fruct măsuri 2-5 cm lungime. În cele mai multe specii, aceste fructe de padure sunt violet-roşu atunci când se coc; cu toate acestea, ele pot fi alb, rosu, violet sau culori multiple în acelasi fruct.

click aici pentru a cumpara Mulberry extras din site-ul oficial

Sánátate Beneficii de mulberries

 • Delicioase, cărnoase, suculente mulberries sunt reduse in calorii (doar 43 calorii la 100 g). Ele conţin sănătate promovarea fito-nutrienţi compusi ca polifenol pigment antioxidanti, minerale si vitamine care sunt esenţiale pentru sănătate optimă.
 • Mulberries au sume semnificativ ridicat de flavonoide fenolici fitochimicale numit antociani. Studiile ştiinţifice au arătat că consumul de fructe de padure au potenţiale efecte asupra sănătăţii împotriva cancerului, boli neurologice imbatranire, inflamaţie, diabet, şi infecţii bacteriene.
 • Fructe de padure conţin resveratrol, o alta polifenoli flavonoid antioxidant. Resveratrol protejează împotriva riscului de accident vascular cerebral prin alterarea mecanismelor moleculare în vasele de sânge; reducerea lor susceptibilitatea la deteriorarea prin scăderea activitate enzimei (un hormon sistemice cauzează constricţia vaselor de sânge care ar ridica tensiunii arteriale) şi a crescut producţia de hormon vasodilatator, oxid nitric.
 • În plus, aceste fructe de padure sunt o sursa excelenta de vitamina-C (36.4 mg / 100, aproximativ 61% din CDI), care este, de asemenea, un antioxidant natural puternic. Consumul de alimente bogate in vitamina C ajută organismul dezvolta rezistenţă împotriva agenţilor infecţioşi, contra inflamaţii şi curăţa radicalii liberi.
 • Mai departe, fructe de padure, de asemenea, conţin mici cantităţi de vitamina A, vitamina E şi, în plus antioxidanţi menţionate mai sus. Consumul de mulberry oferă un alt grup de sănătate promovarea flavonoide polifenolici antioxidanţi luteina, zea-xanthin, β-caroten şi un-caroten în mic, dar în special în cantităţi semnificative. În total, aceşti compuşi ajuta acţiona ca proteja de efectele nocive ale radicalilor liberi de oxigen-derivate şi specii reactive de oxigen (ROS) care joacă un rol în imbatranire si diverse procese de boala.
 • Zea-xanthin, o substanţă carotenoidă dietetice importante selectiv se concentrează în retiniene macula lutea, în cazul în care este gândit pentru a oferi antioxidant funcţii şi protejează retina razelor ultraviolete dăunătoare prin filtrarea luminii acţiuni.
 • Mulberries sunt o sursa excelenta de fier, care este o caracteristică rar printre fructe de padure, conţin 1.85 mg/100 g de fructe (aproximativ 23% din CDI). Fier, fiind o componentă a hemoglobinei în interiorul celulele roşii din sânge, determină capacitate de oxigen din sânge.
 • Ei au, de asemenea, bună sursă de minerale ca potasiu, mangan şi magneziu. Potasiul este o componentă importantă de celulă şi fluidele corpului, care ajuta la controlul ritmului cardiac si a tensiunii arteriale. Mangan este folosit de organism ca un cofactor pentru enzime antioxidante, superoxid dismutaza.
 • Acestea sunt bogate in Grupa B-complex de vitamine şi vitamina K. conţine cantităţi foarte buna de vitamina B-6, niacina, riboflavina si folic acid. Aceste vitamine sunt funcţia ca co-factori şi de a ajuta organismul în metabolismul de carbohidrati, proteine si grasimi.
Alb mulberries în special, sunt mult mai aromate si gustoase decât lor colegi soiuri albe si rosii. Sezonul de vârf lor este mai-August, în timp ce celelalte două soiuri sunt disponibile de la sfârşitul primăverii.

În magazine, uita-te pentru fructe cărnoase aromate şi grele în mâinile. Evita învineţită, sângerare şi scufundat de fructe de padure.

O dată la domiciliu, păstrarea lor în pungă zip nespălate în interiorul frigider unde stau proaspete pentru până la o săptămână. Mulberries strica destul de repede. Pentru a mânca, fructe de padure se spală în apă rece într-un recipient (Bol), în loc de în apă curentă. În acest fel, ai evita rănirea le. Această metodă de asemenea, aduce fructe de padure la temperatura camerei şi îmbunătăţeşte aroma şi gustul lor.

click aici pentru a cumpara Mulberry extras din site-ul oficial

Pregătirea şi metode de servire

După curăţare, uşor pat-le utilizând cârpă moale şi uscată. Aveţi grijă să nu strângeţi sau apăsaţi fructe de padure altceva ei va pata de pânză, mana, etc. Apoi, tăiaţi departe sfârşitul său stem de ciupit cu degetele sau pur şi simplu fie folosind o mica foarfeca sau paring cuţit.

Fructe de padure au găsit locul lor unic în bucătărie, fie că este vorba de un simplu mulberry plăcintă sau ceva mai complicat mulberry vin; Acestea sunt favorizate în varietate de retete.

Aici sunt câteva sfaturi de servire:

 • Mulberries proaspete sunt consumate, în general, aşa cum sunt fără orice adăugiri.
 • Se amestecă bine cu alte salate de boabe.
 • Ele pot fi o gustare mare intre mese.
 • Mulberries sunt favorizate în gemuri, jeleuri, siropuri de tartă, etc.
 • Mulberries uscate pot fi folosite în plăcintă umpluturi, dud briose, cookie-uri, prajituri, etc.
 • Ele sunt utilizate în gheaţă-creme, piureuri şi iaurt căpşuni, zmeură, etc.
click aici pentru a cumpara Mulberry extras din site-ul oficial