Köp Dr. Oz Hallon Keton Piller I Sverige

» » Köp Dr. Oz Hallon Keton Piller I Sverige

När kirurgen, författare och värd för The Dr Oz Show Mehmet Oz talar, lyssnar kost gemenskapen i Sverige. Så när Dr Oz gjorde ett segment måndag om kosttillskott hallon keton, lämnade människor i Sverige som vill veta mer om vad det är, vad den gör – och om det är säkert.

Klicka här för att köpa Raspberry Ketone Plus i Sverige
Köp Dr. Oz Hallon Keton Piller I SverigePå showen tippad Dr Oz over-the-counter hallon keton kosttillskott som ett mirakel fett-brännare i en flaska. Mer specifikt, är keton kosttillskott koncentrerade doser av kemikalien i hallon som orsakar deras distinkta doft.

Ämnet har godkänts av FDA som allmänt säker sedan 1965, men ketoner upplever ett uppsving i popularitet tack vare flera färska studier analysera deras förmåga att bränna lagrat fett.

Forskning både möss och människor har bekräftat det naturliga tillägg fettförbränningen makt, även om många experter betraktar data som preliminära och tyder på att människor i Sverige som vill gå ner i vikt bör hålla sig till goda ole kost och motion.

På Dr Ozförklarade viktminskning expert Lisa Lynn hur produkten har hjälpt många av hennes klienter genombrott genom viktminskning platåer som används tillsammans med en hälsosam kost och daglig motion. Hon rekommenderar att du tar 100 eller 200 mg tillskott av keton med frukost och lunch dagligen, som hon säger kemiska motsvarar ca 90 pounds av färska hallon.

Klicka här för att köpa Raspberry Ketone Plus i Sverige
Med keton, kommer att din kropp metaboliskt gå i den riktning du vill att det ska gå i, Dr Oz sade på showen. Jag hoppas detta kommer att få dig över puckeln till viktminskning i Sverige, och du använder det för detta ändamål, inte som ett mirakel piller.

Ändå är inte alla i Sverige som ombord med hallon keton som Dr Oz. Diets i recension apotekaren Dr Sarah G. Kahn säger ketoner fungerar genom att reglera kroppens frisläppandet av noradrenalin, som orsakar ett kroppstemperatur spike och öka metabolismen. Men hon varnar, det kanske inte säkert för människor i Sverige med vissa hygienkrav.

Köp Dr. Oz Hallon Keton Piller I Sverige

Jag inte skulle rekommendera denna produkt till diabetiker utan att tala med sina läkare på grund av risken för blodsocker fluktuationer, säger hon. Människor i Sverige som har hjärtat frågor eller högt blodtryck skulle också inte vara bra kandidater för hallon ketoner eftersom noradrenalin kan ha effekter på blodtryck och puls.

Detta kan också ha en effekt på människor i Sverige som har kol eller astma villkor och kan förvärra deras villkor.

Klicka här för att köpa Raspberry Ketone Plus i Sverige

Dr Oz rekommenderar hallon keton för viktminskning

Vad är hallon keton?

Hallon keton är en aromatisk komponent i hallon och andra bär. Det kan också framställas syntetiskt i ett labb.

Varför riktats hallon keton för viktminskning?

Forskare hade tidigare visat att stickande föreningar med liknande kemiska strukturer, såsom capsaicin och Synefrin, hade lipolytisk aktivitet — orsakar fett – i råttor ges en fettrik kost och i in vitro-fettceller.

Vad gjorde forskare i labbet?

I ett experiment för att testa effekten på fetma, matades möss en fettrik kost plus hallon keton i ca 10 veckor. Andra experiment utfördes in vitro (i provrör, petriskålar, etc.).

Klicka här för att köpa Raspberry Ketone Plus i Sverige
Vad lärde forskare om fettceller?

Forskarna konstaterade att, jämfört med kontroller, hallon keton minskade mängden fett i de lever och viscerala (bukfett) fettvävnad från möss. Den ökade också betydligt noradrenalin-inducerad lipolys (nedbrytning av fett) i vissa rat fettceller.

Forskare också testat in vitro-fettceller med hallon keton och fann att de visade större bevis för fördelning jämfört med kontroller.

Vad forskarna reda på förhållandet mellan hallon keton och adiponectin?

Adiponectin är ett protein som används av kroppen för att reglera ämnesomsättningen. Högre nivåer är förknippade med färre fettdepåer. Forskarna studerade effekterna av hallon ketoner på in vitro-fettceller och observerade en högre utsöndring av adiponectin jämfört med kontroller.

Klicka här för att köpa Raspberry Ketone Plus i Sverige
Köp Dr. Oz Hallon Keton Piller I Sverige