Mulperinmarjat Ravitsemus Tosiasiat Ja Terveyshyötyjä

» » Mulperinmarjat Ravitsemus Tosiasiat Ja Terveyshyötyjä

Virkistävän meheviä, kirpeä ja makea mulperinmarjat on todellakin runsaasti monia terveydellisiä hyödyttää flavonoidi phyto-ravinteita.

Kasvitieteellisesti, marjat on saatu silkkiäistoukkien puu Moraceae heimoon jotka: Morus. Tieteellinen nimi: Morus nigra. L. Espanjaksi marjoja kutsutaan moras.

Klikkaa tästä ostaa Mulberry ote kotisivut
Mulperinmarjat Ravitsemus Tosiasiat Ja TerveyshyötyjäYli sata lajin morus olemassa. Taksonomia lajien yleensä määritetään väri hedelmiä (marjat) vaan väri nuput ja lehdet. Joten morus kasvi voi esiintyä eri väriä marjat (musta, violetti, punainen, valkoinen, jne) sama kasvi.

Kolmen lajin tunnettu taloudellinen merkitys.

 • Valkoinen mulberry (Morus alba) on kotoisin Keski- ja Itä-Kiinassa.
 • Punainen tai American mulberry (Morus rubra) on kotoisin Itä Yhdysvallat.
 • Musta mulberry (Morus nigra) on kotoisin Länsi-Aasiassa.
Mulperinmarjat ovat suuret, lehtipuita puita kotoisin lämmin, lauhkean ja subtrooppisilla alueilla Aasiassa, Afrikassa ja Amerikassa. Teknisesti mulberry hedelmä on pienten hedelmien järjestetty pituussuunnassa ympärille keskiakselin blackberry tai loganinmarjat yhdistäminen. Jokainen hedelmä toimenpiteitä 2-5 cm pitkä. Useimmat lajit nämä marjat ovat violetti-punainen kun kypsyvät; kuitenkin ne voivat olla valkoinen, punainen, violetti tai saman hedelmän eri värejä.

Klikkaa tästä ostaa Mulberry ote kotisivut

Terveys edut mulperinmarjat

 • Herkullisia, meheviä, mehevä mulperinmarjat ovat vähän kaloreita (vain 43 kaloria / 100 g). Ne sisältävät terveyttä edistäviä kasvien ravinteiden yhdisteet kuten polyphenol pigmentti antioksidantteja, kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka ovat välttämätöntä terveyden optimaalinen.
 • Mulperinmarjat on huomattavasti suuria määriä fenoli flavonoidi fytokemikaalit kutsutaan Antosyaanit. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet että marjojen kulutus on mahdollisia terveydellisiä vaikutuksia, syövän, ikääntyminen ja neurologiset sairaudet, tulehdus, diabetes ja bakteeri-infektioita vastaan.
 • Marjat sisältävät resveratrol, toinen polyphenol flavonoidi antioksidantti. Resveratrol suojaa aivohalvauksen riski muuttamalla molekyylimekanismit verisuonten; alttiita vaurioita kautta alentunut angiotensiini (systeeminen hormoni aiheuttaa verisuonten supistumista, joka nostaa verenpainetta) ja lisäsivät vasodilator hormoni, typpioksidin.
 • Lisäksi nämä marjat ovat erinomainen lähde vitamiini-C (36.4 mg / 100, noin 61 prosenttia RDI), joka on myös tehokas luonnollinen antioksidantti. Kulutus elintarvikkeita runsaasti c-vitamiinia auttaa kehon kehittää vastustuskyvyn taudinaiheuttajia vastaan, counter tulehdus ja kaivella haitallisia vapaita radikaaleja.
 • Lisäksi Marjat sisältävät pieniä määriä A-vitamiinia, E-vitamiini ja niiden lisäksi edellä mainittujen antioksidantteja. Kulutus mulberry tarjoaa toinen ryhmä terveyttä edistäviä flavonoidi polyphenolic antioksidantteja luteiinia, zea xanthin, ß-karoteeni ja-karoteenia pieni mutta erityisesti merkittäviä määriä. Kaiken kaikkiaan näiden yhdisteiden avulla toimia suojella haitallisilta vaikutuksilta happea johdettuja vapaiden radikaalien ja reaktiivisia happiradikaaleja (ROS), että rooli ikääntyminen ja eri sairauksia prosessit.
 • Zea xanthin tärkeää ruokavalion karotenoideja valikoivasti keskittyy osaksi verkkokalvon makulan lutea, jossa ajattelin antaa antioksidantti toimii ja suojelee verkkokalvon haitallisia UV-säteet valon suodattaminen toimilla.
 • Mulperinmarjat ovat erinomainen lähde rautaa, joka on harvinainen piirre keskuudessa marjoja, sisältää 1.85 mg/100 g hedelmiä (noin 23 % RDI). Silitysrauta, osana hemoglobiinin sisällä punasoluja, määrää happea kantokyvyn verta.
 • He myös hyvä lähde mineraalien, kuten kaliumia, mangaania ja magnesiumia. Kalium on tärkeä osa solujen ja kehon nesteiden joka auttaa valvonta syke ja verenpaine. Mangaania käytetään elin yhteistyön tekijä antioksidantti-entsyymi Superoksididismutaasi.
 • Ne ovat runsaasti B-ryhmään vitamiineja ja Vitamiini K. sisältää erittäin hyvä määrä vitamiini B-6, niasiini, riboflaviini ja foolihappoa. Nämä vitamiinit ovat toimivat yhteistyössä tekijät ja auttaa kehon aineenvaihduntaa hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja.
Valkoinen mulperinmarjat ovat erityisesti flavorful ja maukkaita kuin muiden valkoinen ja punainen lajikkeita. Sesongin aikana on toukokuusta elokuuhun ja kaksi lajiketta ovat helposti saatavilla myöhään keväällä.

Kaupoissa etsiä mehevä marjat flavorful ja raskas käsissä. Vältä mustelmia, verenvuotoa ja uponnut marjoja.

Kerran kotona, niiden säilyttämiseksi zip pussi pesemätön Jääkaappi, jossa he oleskelevat tuoreena jopa viikon sisällä. Mulperinmarjat pilata melko nopeasti. Syödä, pese marjoja kylmässä vedessä astiaan (kulhoon) eikä juoksevaa vettä. Näin vältät vahingoittaa heitä. Tämä menetelmä tuo marjat huoneenlämpöön ja lisää maku ja maku.

Klikkaa tästä ostaa Mulberry ote kotisivut

Valmistus ja tarjoilu menetelmiä

Puhdistuksen jälkeen varovasti taputtele kuivaksi, pehmeällä liinalla. Ajaa haluta ei jotta ahtautua eli ahdistaa muuta marjat ne värjää kangas, käsi, jne. Sitten yksinkertaisesti nipistämällä pois sormella tai joko käyttämällä pienet sakset tai kuoret veitsellä leikata pois sen varren lopussa.

Marjat ovat löytäneet tiensä ainutlaatuinen keittiössä, on se yksinkertainen mulberry pie tai mutkikkaampi mulberry viini; he kannattivat erilaisia reseptejä.

Seuraavien vihjeiden palvelevat:

 • Tuore mulperinmarjat ovat yleensä syödään sellaisenaan ilman mitään lisäyksiä.
 • He sekoita hyvin muita Marja salaatteja.
 • Ne voidaan erinomaisesti välipalaksi aterioiden välillä.
 • Mulperinmarjat suositaan hillot, hyytelöt, torttu siirapit.
 • Kuivatut mulperinmarjat voidaan käyttää kakku täytteet, mulberry muffinsseja, evästeet, kakkuja, jne.
 • Niitä käytetään jäätelöä, smoothiet ja jogurtti kuten mansikoita, vadelmia, jne.
Klikkaa tästä ostaa Mulberry ote kotisivut